Cytuj:
To niech będzie to tak, że tylko jedna osoba, która zadała największą ilość obrażeń ma tego PeZeta na 15 minut, a reszta na np. 3. (i nie liczy im się to do red skulla).
|
PZ to jest najmniejszy problem. Właśnie najgorsze jest to, że w drużynie do 20 ludzi jeśli komuś nastukacie, to każdy ma fraga.
Wgm świetnym pomysłem jest możliwość obrony i na tym wypadałoby poprzestać.
Cytuj:
Można to rozwiązać, w ten sposób, że fraga dana osoba by dostawała dopiero wtedy, gdyby zaatakowała 5 razy daną postać z tego samego czaru lub w ten sam sposób (czyli albo 5 razy runą, albo 5 razy z np. exori, albo 5 razy z broni: w sensie 5 tur).
|
LoL.
To sobie przyszykuję po 4 SD magami i jeśli nie uda się wrzucić combo, to puszczamy kolesia i idziemy dalej.
Cytuj:
Albo już całkiem inny pomysł, w opcjach można by było wybrać opcję: chcę używać GFB itd w walkach PvP lub chcę używać GFB itd w walkach PvM.
|
Chodzi o to, że runa przy PvM-mode zadziała jak na non-pvp?
Cytuj:
No, tylko na celescie ludzie ubijają(ubijali) dziennie więcej osób niż na wszystkich pvp razem wziętych xd
|
Tak jakby na PvP nigdy h-lvl drut nie rzucał na mnie paralyze, gdy gonił mnie GS i mnie przy tym nie blokował...