Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koksymoron
thornak to debil kiedys w Sf a$$lickowal  (_(_ dla DPFT a i tak mu nie pomagali a teraz tutaj frajerzyna mimo że nie gra to wpieprza się między wódkę a zakąskę
|
hahahahahahha Chciałeś cos ciekawego napisać ale rojebałeś się jak Andzia na poligonie. Nigdy nie byłem w Sf (znałem 1 osobe ed low levelowy), a z DPFT to miałem tylko problemy, nie gadałem tam z nikim bo nikogo tam nie znałem. Więc albo ci się coś pomyliło ? albo masz fantazje jak Borat o Pameli Anderson Lee. Lipa co ? Specjalista czeka. Jeżeli już zaczynasz mi coś zarzucać to się najpierw przedstaw. Gram aktywnie, utrzymuje kontakty z wileloma graczami na arcani, nie wypowiadam sie o sprawach o których nic nie wiem. A Frajer to syn twojego starego.
hehe Co do moich wcześniejszych postów, uważny jak i inteligentny czytelnik zdaje sobie sprawe z żartobliwego, irnonicznego i ociekającego sarkazmem tonu.
Pozdrawiam.
@ Kamsz
styl o którym ty mówisz podobny jest do Lr nie do IP, a nie chodziło mi o słowa jakim posty były pisane tylko o sens treści ( było ich więcej , mieli bota, każdy im pomaga, wygrali ).