Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2009, 02:34   #3277
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
gonzo nie mow nic o warach chociaz ty, przesiedziales occido vs sieje w pzcie chowales sie z tylu openek
HAHAHAHAHAHA. No to jeszcze raz zajrzyj do camów z tej wojny, ba, do jednego cama w sumie bo tylko raz spuściliśmy Siejom wp****ol (przyznaję, większość roboty odwalili magowie - nie było możliwości, żeby EK dogonił Siejów co uciekali na gran hurze każdy w inną stronę :<). Z resztą, nie zamierzam się na ten temat kłócić, nieudane trapy Nupova i cam z openki mówią same za siebie.

Cytuj:
i w koncu uciekles na inny swiat, nie mow ze lubisz padać, prosze cie nie mow nic na ten temat sam powinienes wyjebac na no pvp
Nie mówię, że lubię padać. Ale dołączając do wojny wiem, że mogę paść. Od 2006 roku gram tylko dla wojen, przez między innymi Titanię, Valorię, Thorię, dlatego co do PvP to będę mówił, co mi się żywnie podoba. W dupie byłeś, gówno widziałeś, a jeszcze pyskujesz. :|

Cytuj:
szczecinek sie dopierdoli gonzo sie dopierdoli trol sie dopierdoli no ale zobaczymy moze pozostal na tym forum ktos bez nerwicy
Bo po prostu gadasz jak osoba, która załapała hunta 4ever, ewentualnie jak osoba, na której wszyscy zarabiają robiąc na niej PA. Taka gra, tak jest skonstruowana - nie chcesz płacić, wojny też nie zrobisz, to zmień serwer (właśnie dlatego sprzedałem postać, bo nie zamierzałem komukolwiek płacić, a grać na Elysii to też jest bez sensu).

---
Btw. Może sytuacja na Elysii się zmieni, słyszałem od Hampusa, że Hichama pokarali hackerzy. Ktoś wie coś więcej na ten temat?

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 30-05-2009 o 02:38.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem