Cytuj:
Nevemu : Według mnie Cipsoft idzie w dobrą drogę, gra bardziej przypomni starszą wersję niż ten cyrk to jest aktualnie (gracze stawiają jedynie na PVP a nie RPG).
|
No co ty? Ludzie teraz w Tibi mają do wyboru albo exp exp kasa exp albo PvP i tępienie takich zasranych noobów co jeszcze pyskują że PA... Zabijałem na random hordy płaczących dzieci i spamujących ej oddaj mi bohy albo czemu mnie zabiłeś. ŻAL zabijam dla przyjemności gram tylko dla PvP i nie obchodzi mnie czy ty sobie expisz i ile godzin wbijasz lvl i tak cie zabije bo jesteś tylko dla mnie celem pikseli a nie graczem
właśnie takich graczy chce się pozbyć cipsoft którym się ta gra już znudziła i jedynie PVP i pkowanie ich w niej trzyma, No proste że na normal PVP rządzi grastka graczy przewaznie jedna gildia tak to wlasnie ma byc ze sie tepi cala reszte ktora chce na tym swiecie grac a jak sie cos komus nie podoba to albo war albo wypad na non pvp (pewnie dlatego tak wielu woli grac na non pvp niz padac w terrorze) nie rozumiem graczy non pvp zawsze gralem na Pvp enforced i Tibi bez codziennych walk i tepienia nic nie winnych graczy poprostu nie wyobrazam sobie bo to moj styl gry nigdy nie gralem zeby zabijac piksele Bosy ani wbijac nowe cyferki przy LvL widok 60 lvla po deadzie jest bezcenny ;D
Moja ocena update:
Nie które rzeczy są bardzo dobre i potrzebne inne ciekawe a inne bez sensu i przyniosą szkody PVP. Np. dobrze ze gracz ma prawo sie bronic przed pk i moze wejsc do depo nie czekajac 15 minut jesli go zabije. Zle jest to ze 20 osob dostanie fraga jesli zadalo dmg 60 sec przed smiercia. Zmniejszy to random pk na swiatach normal PvP naszczescie gram na enforced
Black skull zamiast banna to dobra rzecz ale ma obecnie pojebane zasady... Powinien BS dalej atakowac graczy a nie tylko sie bronic a po deadzie ewntualne wieksze szkody.