30-05-2009, 12:29
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2009
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inst
Ambitny wjazd na "matke"...Normalnie nie umiesz napisac? Chyba, ze zal Ci dupke sciska i z domu dziecka jestes, albo z jakiegos caritasu, a zakonnica sciaga Ci skoreczke z pisiorka, bo stulejeczke bedziesz mial?
|
Ty durniu on pierwszy wjechał mi na ojca jak byś nie wiedział wiec odpłaciłem mu tym samym naucz sie czytać  i nie w*******aj się między wódke a zakąske
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thornak
hahahahahahha Chciałeś cos ciekawego napisać ale rojebałeś się jak Andzia na poligonie. Nigdy nie byłem w Sf (znałem 1 osobe ed low levelowy), a z DPFT to miałem tylko problemy, nie gadałem tam z nikim bo nikogo tam nie znałem. Więc albo ci się coś pomyliło ? albo masz fantazje jak Borat o Pameli Anderson Lee. Lipa co ? Specjalista czeka. Jeżeli już zaczynasz mi coś zarzucać to się najpierw przedstaw. Gram aktywnie, utrzymuje kontakty z wileloma graczami na arcani, nie wypowiadam sie o sprawach o których nic nie wiem. A Frajer to syn twojego starego.
hehe Co do moich wcześniejszych postów, uważny jak i inteligentny czytelnik zdaje sobie sprawe z żartobliwego, irnonicznego i ociekającego sarkazmem tonu.
Pozdrawiam.
@ Kamsz
styl o którym ty mówisz podobny jest do Lr nie do IP, a nie chodziło mi o słowa jakim posty były pisane tylko o sens treści ( było ich więcej , mieli bota, każdy im pomaga, wygrali ).
|
Ostatnio edytowany przez koksymoron - 30-05-2009 o 12:40.
|
|
|