Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2009, 20:35   #83
darkfurby
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wudu_Mistrz Pokaż post
Bardzo, ale to bardzo kiepski pomysł. Jeśli w jakiś sposób utracimy dostęp do naszego konta - choćby wskutek jego przejęcia przez złodzieja - nasza postać w łatwy sposób z 200 levela może wrócić na Rookgaard. Dotychczas taki napastnik mógł ewentualnie wbić nam bana. Teraz natomiast będzie on mógł nabić czarną czaszkę i bez problemu dać zabijać się niskopoziomowym graczom bez jakichkolwiek konsekwencji. Głupota i jeszcze raz głupota. CipSoft wprowadza pierdoły do gry bez uprzedniego przewidzenia konsekwencji jakie za sobą będą niosły.

Nie gram w tę grę od dwóch lat - przyznam się, że chciałem do niej wrócić. Już miałem kupować konto premium, gdy okazało się, że ludzie, którzy wcześniej nie mieli nigdy płatnego konta - dostali takowe za darmo na okres siedmiu dni. Teraz natomiast czytam o bezsensownym rozszerzeniu funkcjonalności systemu czaszek. Jednak spasuję, kupuję World of Warcraft .

haha ja też w lato kupuje wowa ;D jak cos to bede gral na The maelstromie xDDD. Btw. Moim zdaniem teraz nooby beda mialy jeszcze wieksza ochote zaatakowac white skulla biegnacego przez miasto...To bedzie porazka, każdy kto zrobi white skulla bedzie narazony na milion noobow, którzy w 1 sec beda mogli sobie uciec do temple :| porażżżzkaaa...
darkfurby jest offline