Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Tomurki, wraz ze swoją gildią, wzięły sobie za cel podbicie serwera. Przeszkodą są tutaj nikłe umiejętności w ogarnianiu zarówno Tomurek, jak i jego głupich pionków z wybotowanymi, kupionymi, bądź wyokolnirowanymi postaciami. W efekcie, owa część marginesu społecznego tego jakże marnego serwera, zastygła jako obraz nędzy i rozpaczy, symbolizując niski poziom inteligencji osiedlowych matołków, będących za sterami swoich postaci, którymi nie potrafią grać. Co do Tomurek, to mogę powiedzieć wam tylko tyle, że obecnymi ownerami postaci, są dwaj bracia, z czego jeden jest totalnym półgłówkiem, który nie potrafi skleić poprawnie nawet najprostrzej sentencji. Drugi zaś, jest w pewnym sensie "inteligentniejszy" (tj. Nie buczy z tępoty na Ventrilo, gdy nie wie co powiedzieć - woli posłużyć się swoim "Masz trapa k*rwo zobaczysz").
Nie wiem ile jeszcze razy będę musiał to powtarzać.
|
Xr3 wziął sobie za cel jechanie po wszystkim co się rusza i nie tylko. Przeszkodą są tutaj jednak userzy tibia.pl, którzy piszą i piszą... i piszą żeby zaprzestał takich działań i nie biorą sobie do serca jego błyskotliwych sentecji. W efekcie jednak nic to nie daje, bo Xr3'owi wydaję się, że jest najinteligentniejszym człowiekiem po tej stronie galaktyki. Co do Xr3'a to mogę powiedzieć wam tylko tyle, że nie jest on jednak najmądrzejszym człowiekiem po tej stronie galaktyki chociaż układa tak piękne sentencje, że mógłby zacząć pisać wiersze ku swojej własnej czci.
Nie wiem ile jeszcze razy będziemy musieli słuchać Twoich wywodów na temat: Tomurka i jego życie.