a ja Was nie rozumiem... Moze dlatego ze Wy nie rozumiecie tego, co przeczytaliscie, O ILE PRZECZYTALISCIE...
1. Straznicy nie beda bic kolesi z czaszka... tylko osoby atakujace innego gracza w poblizu straznikow...
2. Jak masz czache (ale nie atakujesz nikogo) i Cie zaatakuja to mozesz sie bronic i potem zwiac do PZ ...
3. Jak masz Skull'a i Cie zaatakuja to Ty sie stajesz 'ofiara' i to oni nie moga wejsc do PZ... Ty pewnie tez, bo tego WS skads masz

ale na pewno oni nie wejda ...
Prosze nie przeklinac... :/
Wg mnie bardzo fajny update... moze z tymi 20 osobami nie do konca OK ... Byle by cos zmienic przy wojnie, bo to faktycznie glupie bedzie :|
Ja tam pokojowy jestem i nie lubie PKow

mnie to nie bawi by zabic kogos slabszego... :/
Kiedys Tibia byla fajnym rpg'iem, a teraz jest czyms w rodzaju banalnej strzelanki ... CS albo Q3 ... zaloguj sie, zbierz sprzet i zabij jak najwiecej SLABSZYCH osob ... :|
Przeciez mozliwosc zabicia innego gracza miala byc dodatkiem, a nie glownym celem gry... A na taki dodatek mozna sobie pozwolic (WS przez 15min RAZ NA JAKIS CZAS).
Zabil mnie kiedys (ladnych pare lat temu) ED/MS bo mu monka zabilem

ok, rozumiem i popieram takie mini spontany, ale PKowanie dla itemkow albo dla samego PKowania to juz kompletna klapa ... Swiadczy to tylko o graczach :/ (negatywnie)