Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2009, 23:09   #1940
kaffffar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2008

Domyślny

Nie wiem jak to tam jest miedzy wami i czemu sa jakies dziwne rozłamy ale chyba grupie trzymajacej wladze (tzw. hlvle) troche przesadzili bo zostawili dla siebie najlepsze expowiska ,a reszta ma grac na takich samych prawach jak normlani gracze.Bo podejrzewam ,ze nic takiego robic nie moga ,a chyba nie to im sie nalezy za tyle miesiecy wojny ? Wydaje mi sie ,ze dlatego ludzie teraz sie buntuja , bo nie moga wykorzystywac w zaden sposob tego ,ze tyle sie nameczyli zeby "przejac" server ,a teraz stali sie normalnymi graczami i szukaja krwi,problemow zeby sie wyladowac i cos porobic Taka jest moja "teoria spiskowa" ;p Nikogo nie atakuje nikogo nie bronie , nie gram w tibie juz kupe czasu tylko obserwuje to co sie dzieje tutaj i ,az sie smutno czlowiekowi robi jak widzi jak jego znajomi z bylej gildi ktorzy tyle walczyli razem przeciwko czarnemu teraz do niego dochodza z byle gownianego powodu.Za bardzo dupy chyba co niektórym urosły i sie poczuwaja za bardzo.
Jak juz mowilem to moja "teoria" bo z ludzmi z Morgany raczej kontaktu nie mam i nie wiem co tam sie dzieje bo odciolem sie od tego calkowicie.Wnioskuje po tym co czytam na forach.

Love and Peace panowie i panie

/Kafarek