Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2009, 00:07   #1943
kaffffar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2008

Domyślny

@up
Zauwaz ,ze Czarny mial mniej wiecej taka sama pozycje jak Akon. Tyle ,ze Akon jest bardziej "ludzki". Szanuje graczy i stara sie by na morganie gralo im sie dobrze. Troszke przesadzasz i szerzysz propagande zeby ludzie do was dochodzili , rozumiem Element wojny.Ale sam wiesz ,ze lapczywy na kase jest Russel i ma w dupie tak na prawde wiekszosc graczy z Avis. On chce miec wladze i peymenty z wojny ktorymi sie z nikim nie podzieli.Tak na prawde wiekszosc cech ktore napisales pasuja bardziej do Russela niz do Akona.

A co do poswiecenia i oddania sie dla dobra innych. Victeron,Eter,Lavio,Wadee etc - moze nie jacys swietni battle komanderzy z genialnym pvp ale gracze ktorzy robili wszystko by wygrac ta wojne ,tracili w ch*** kasy ,padali nawet po kilkanascie razy co niektorzy tracili sporo kasy i czasu w rl.Ludzie z Flow to widza i nie odejda do Russela ktory nie jednokrotnie olewal swoich ziomkow dla wladzy ,wyrzucal ich z gildi ,kazal zabijac itp. Zauwaz ,ze Flow trzyma sie od poczatku wojny w zasadzie razem. Momentami powstawaly male rozlamy i tworzyly sie kilku osobwe gildie ale szybko wracalo to do normy.Jak Russel wygrywal wojny to po 2 miesiacach bylo juz 5 innych gildi bo nie mogli sie dogadac. Russel chcial sie dzilic wladza z jak najmniejsza iloscia graczy.

Tak apropo to nie wiem kim jestes wiem tylko ,ze kims z AB.Mowisz ,ze w Avis czujesz sie jak w rodzinie ale tak na prawde nie byles we Flow (wybacz jesli sie myle). Siedzieliscie z nami na vencie i dobrze wiesz ,ze wiele osob nie dazylo was sympatia(Ja sie do nich NIE wliczam ). Siedzieliscie raczej na swoim kanale , wiec moze dlatego nie czules sie jak w "rodzinie" ?:>

Nie chce mi sie wiecej pisac w ta nudna (wyjatkowo -jak dla mnie) sobote

Love & Peace.

/Kafar