Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2009, 00:13   #1944
kaffffar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
@ Kafar
Sorry, ale jeśli ktoś jest w gildii rządzącej tylko po to, by oddać chara na ob, albo wyłapać glebę na akcji, a potem wraca jako wielki zwycięzca, to niech nie oczekuje, że będzie traktowany normalnie.
Rozumiem, Victeron, Wadee, Eter, czy nawet Lavio (chociaż sympatią darzyć go nie mogę ) zasłużyli na to, by móc na serwie robić to, co im się podoba - tak samo jak i kilka innych osób. Co więcej, nawet jak ktoś niewiele zrobił, ale był w porządku nie musi się obnosić z tym, że wygrał wojnę, bo ludzie i tak będą go szanować.
A jakieś Woźne of Morgana? Siry Arvarasy? Elinty Goth? No sorry, ale ja tego nie kupuje...
Akurat jak Ci ludzie doszli to ja juz na Morganie nie gralem. Mialem na mysli glownie old Rise + Arpens. Domyslam sie ,ze Ci ludzie chcieli sie troche powozic bo powalczyli 2 miesiace i uwazaja sie za wielkich wojownikow wiec w sumie masz racje ,ze nie naleza im sie zadne przywileje. Ale bardziej stawalem w obronie ludzi wlasnie miedzy tymi HLVLami lvl 180+ ze starego Arpens & Rise ,a tymi plackami co podochodzili potem i pierwszy raz widze ich nicki Czyli ludzmi ktorzy na prawde sie nawalczyli(Antrevis ,Fidos,Feyrety,Nobi,Tiastes i reszta starej dobrej ekipy ) ,nie koniecznie oddajac chary ,a teraz musza czekac w kolejce na respa bo jakis 50 lvl hunci dragi.

edit. Sorry za chaotyczne i moze czasem nie zorzumialem wypowiedzi ale nie chce mi sie starac Za stary juz jestme