Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaffffar
Akurat jak Ci ludzie doszli to ja juz na Morganie nie gralem. Mialem na mysli glownie old Rise + Arpens. Domyslam sie ,ze Ci ludzie chcieli sie troche powozic bo powalczyli 2 miesiace i uwazaja sie za wielkich wojownikow wiec w sumie masz racje ,ze nie naleza im sie zadne przywileje. Ale bardziej stawalem w obronie ludzi wlasnie miedzy tymi HLVLami lvl 180+ ze starego Arpens & Rise ,a tymi plackami co podochodzili potem i pierwszy raz widze ich nicki  Czyli ludzmi ktorzy na prawde sie nawalczyli(Antrevis ,Fidos,Feyrety,Nobi,Tiastes i reszta starej dobrej ekipy  ) ,nie koniecznie oddajac chary ,a teraz musza czekac w kolejce na respa bo jakis 50 lvl hunci dragi.
edit. Sorry za chaotyczne i moze czasem nie zorzumialem wypowiedzi ale nie chce mi sie starac  Za stary juz jestme 
|
Wiesz, była kiedyś sytuacja, w której mój rl bronił mnie w kłótni z Banano, w której ten żył argumentu, iż "Rise walczyło tyle czasu, że należą im się większe prawa niż innym", było to po pierwszej wygranej. Sorry, ale nie trafia do mnie taki argument, bo gdyby Arpens nie doszło nadal byście próbowali coś zdziałać...