Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2009, 12:44   #1056
IceniX
Użytkownik Forum

IceniX's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2006

Stan: Niegrający
Imię: Icek
Domyślny

@kajna: icicle 2,5k~ ava 3k~

Co do reszty tematu. Co za problem żebym poszedl solo bić sobie Frosty z sd, może dle poi z Ca'bool'em() a może wkręcić się do teamu czyszczącego poi?? Co za problem?... Wydać kasę na mf i runy wbić jeden czy kilka leveli? Mam dużo kupli h-lvl ( nie chodzi o to żebym sie chwalił), którzy czasami pytają czy che z nimi poexpic, więc mówię jak jest Narazie nie widzę w tym żadnej przyszłości, wole pójść w piłkę pograć, z dziewczyną pójść do kina czy może jeszcze poźniej z kolegami na piwo pójść. Nie che nikogo obrażac już musze to powiedzieć, widzę że bardzo dużo osób wypowiadających sie/ obrażających innych na tym forum ma na celu tylko dokuczenie innej osobie i nie widzi innych dróg w życiu (nie mowie o wszystkich)..., czy wy czasami widzicie coś oprócz tej gry?
Przecież gram nie dla Was tylko dla siebie i własnej satysfakcji. Nie obrażam sie że ktos ma takie zdanie o mnie jakie ma, bo przecież mamy wolność słowa..., ale czasami te kłótnie zaczynają sie od błachostki a kończą na przekleństwach (obrażanie rodziców szczególnie)...
I jeszcze jedno i tak jakbym expił np w Yalahar to by i tak niczego nie zmieniło, ale to już inna historia...

Ss kumpla z rl który znowu zaczął grać po ponad 3 letnim odpoczynku

fezzio: gz, szkoda ze mnie nie było

3majcie sie
~Ice

Ostatnio edytowany przez IceniX - 31-05-2009 o 12:52.
IceniX jest offline   Odpowiedz z Cytatem