Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2005, 22:19   #13
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@UP
A ja spotkałem śpiącego zalanego człoowieka leżącego na ulicy. Wydaje ci się to zabawne? Mi ani trochę, twój post jest żałosny, sorry, al musiałem to napisać -.-...

@Topic
No to może powiem jak z klasą próbowaliśmy się uchronić od naszej evul nauczycielki, która planowała dla nas sprawdzian z nieregularnych(angielski ://), całą lekcję przesiedzieliśmy w klasie . Ale nie w tej co trzeba ;P...
Innego czasu owa panie rzuciła mnie kredą. Argh. Za co? Ano za to, że gadałem. CAŁA KLASA GADAŁA, A JA KUMPLWI POWIEDZIAŁEM CO MA NAPISAĆ W ĆWICZENIACH. Co mi zostało? Bronić honoru jak na 12 letniego gówniarza przystało, i nawet nie miałem przypału ani nic ..

EDIT: Przypomniała mi się jeszcze jedna zabawna rzecz ze school, z 4 kolegami mieliśmy ułożyć sobie uwagę za robinie złego, zaproponowałem towarzystwu: "Dzisiaj po pierwszej leckji bezlitośnie niszczyłem szkolną toaletę zmoczoną ręką", dacie wiarę, że postanowiliśmy tak napisać? A potem dostałem jedną uwagę gratis za to, że ja to wymyśliłem ;P.. Moja szkoła to wesołe miasteczko lub jak kto woli cyrk .

Ostatnio edytowany przez Thero - 11-02-2005 o 22:23.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem