Cytuj:
Greetings fellow cammers. You might have seen me here before when I released TCam, unfortunately I discontinued the project due to lack of experience.
But now I'm back
|
Witam kolegów kamerzystów. Prawdopodobnie widzieliście mnie tutaj wczesniej, kiedy to wydałem TCam(tibicam?), niestety zaprzestałem tego projektu z powodu braku doświadczenia.
Cytuj:
VCam is the revolutionary new cam recorder. VCam offers all the functionality of TibiaCam TV without the nasty price you pay
|
Vcam to nowy rewolucyjny program do nagrywania filmów w .cam, Vcam oferuje taką samą funkcjonalnośc co TibiaCam TV bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów.
- Odp na podejrzenia 'wirusów'
Cytuj:
Im aware of this, thats why I asked for an administrator to verify my program. Also I have released my old cams Open Source so trust is a real thing to me. I do however understand if users are hesitant to try.
|
Jestem świadom tego, dlatego też poinstruowałem administratorów by zweryfikowali mój program. Także wypuściłem źródła starego projektu cam, więc myślę że można mi zaufać. Jednakże wiem, że wiele użytkowników mogą być niezdecydowani.
Tłumaczenie kilku wersów z 1 strony, dodam też że moderator sprawdził źródła i otworzył na nowo temat, więc nie ma powodów do paniki.
Chcesz to walnij tłumaczenia do 1 postu.