Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2009, 23:14   #5563
Trophyy_Draven
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2009
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Shadow Tribe
Świat: Silvera
Poziom: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DarkKZ Pokaż post
@trophy
jak ja gralem to sobie "swobodnie chodzilem po swiecie tibi" a ty sie z eriusem kisiles w thais
a ty myslisz ze jak wbiles ktorys tam lv i dolaczyles do "walczacej" guild to jestes pro.
Gówno wiesz, więc się nie wypowiadaj, grałem na innym acc, jak trophy miał facca i nie przeszkadzało mi siedzenie w thais i gadanie z kumplami. A jak ty "grałeś swobodnie", to nie widziałem, żebyś tak kozaczył i wyzywał wszystkich. Masz jakiś problem ze mną? Znasz mnie w ogóle? Jak nie, to miej na tyle klasy, żeby zamknąć paszcze i się nie wypowiadać na pewne tematy. "Dołączyłem do walczącej gldii" - jakbyś nie wiedział to jak to ty mówisz w "walczących gildiach" jestem już jakiś czas i nie uważam się za pro, bo poszedłem za kumplami a nie za wolną grą, szczególnie gdy zwykła gra (nie licząc wojny) mnie nie bawi, lub zwyczajnie nie mam na nią czasu.

Btw: Odnosząc siędo tego, co mówiłeś ja na twój temat mogę stwierdzić , że "Siedzisz na forum, wyzywasz wszystkich i uważasz się za pro" - bo taka chyba prawda jest.

@up No spytaj się kogo chcesz, czy nie grałem na ed, jak trophy miał facca

Ostatnio edytowany przez Trophyy_Draven - 05-06-2009 o 22:15.
Trophyy_Draven jest offline   Odpowiedz z Cytatem