Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2005, 08:50   #62
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@roland-a czemu niby nie mozna ulozyc ukladu z dwiema niewiadomymi? I nie szpanuj ze jestes w najlepszym gimnazjum, bo nie wierze ze by cie przyjeli...
Nie szpanuję, ale niestety mnie przyjęli... A to dlatego nie można z dwiema, bo wtedy było by łatwiej... Z jedną jest trudniej... I weź się zamknij, jeśli czegoś nie wiesz, bo czasem lepiej takie rzeczy jak "do którego gimnazjum chodzisz" warto przemilczeć...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kondzio
@roland
Drogi kacperku, jesteś naprawde żałosny. To że chodzisz to 16 gim nie oznacza ze musisz sie tym publicznie chwalic. Pozatym to zadanie nie jest chyba aż tak trudne? A może twierdzisz, że nawet uczeń trzeciej klasy tego samego gimnazjum by go nie zrobił??

Jeżeli jesteśmy już przy zadaniach,
1.Pokaż, że jeżeli a > 3 jest liczbą pierwszą, to 5a + 1 nie jest pierwsza.
2.Wyznacz wszystkie liczby naturalne n wiedząc, że liczby n + 1 i n - 110 są kwadratami licz naturalnych.
Widzisz Matheos nawet on potwirdza A on jest taki jakiś dziwny, i w dodatku nie chce znaleźć mojego game-boya w swoim pokoju Konrad, co do zadania, to nie będę podawał rozwiązania, ale chodzę na Fakultety i robimy zadania z 2 klasy Właśnie mieliśmy kiedyś to zadania
I nie wiem cyz 3 klasy by go nie zrobił, ale ty chodzisz do 2 klasy
tak w tej pierwszej..."

Ostatnio edytowany przez roland - 12-02-2005 o 08:56.
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem