Witam! Postanowiłem zrobić mały opis gry Celestial Destroyer
Początki – Na początku rejestrujemy się na stroncę
http://zx.cubizone.com/eng/
stąd też ściągamy klienta gry.Potem instalujemy grę ona automatycznie się patchuje i gramy. Potem na 15 lvlu wybieramy profesje

do wyboru są
w uproszczeniu
- Wojownik
- Assassin
- Mag (typu sorc)
- Druid ( drut :d)
- Ghost (duch taki mroczny mag. Od 25 lvla moze sie zamienic w ducha. (cienka obrona zaje***** atak))
Grafika – Postać naszego bohatera jest zrobiona ładnie. Roślinność jest już trochę gorsza ale woda jest zrobiona naprawdę przyzwoicie.. Ogólnie do grafiki się nie wolno przyczepić
Cykl dnia i nocy też jest dobry. No i jeszcze jedno rozdzielczość obsługuję monitory 22calowe. Bo np. w ArchLord’dzie już NIE. (N/C)
Grywalność – W jednym z pierwszych questów dostajemy na 2h. + 100% Expa
A więc każdy nowy „ziomek” może sobie na początku szybko podexpić postać do ok. 8lvl’a
Expi się przyjemnie ^^ skile aktywują się z ok. 1.8 sekundowym opóźnieniem
Jest coś takiego jak łowienie rybek, Mounty i inne umilacze..
Podkład dźwiękowy – Dźwięki walki są takie jak być powinne. Muzyka jako muzyka jest bardzo neutralna i według mnie nie powinna zmącić głowy>> Nie będę tu opisywał zbyt wiele bo po co? I tak można sobie włączyć własną muzyczkę/radio.
Serwer – Jest jeden z podzieleniem na channele. Myślę że zostaną dodanę kolejne ponieważ widzę coraz więcej ludu.
Questy – Na początku dostajemy jak już wspomniałem questa dzięki któremu dostaniemy na 2h. 100% expa. Na ok. 30 lvl ich braknie.. No tak braknie ich braknie ale jednak jest duże ale.. a więc braknie ich braknie ALE Celestial Destroyer jest grą nową.
Więc sądzę że nowe i questy i serwery to kwestia czasu..
Podsumowanie
Według mnie gra jest bardzo dobra. Are you ready to join?
http://www.youtube.com/watch?v=SQsflqTKj1Y - Oficjalny Trailer
O*C*E*N*A K*O*N*C*O*W*A
+ Przyjemna grafika
+ Dźwięki są na niezłym poziomie
+ Dobra grywalność
- Grę trzeba jeszcze troszkę „dopieścić”
Ocena: 8-/10