Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2009, 16:55   #12
Akahan
Użytkownik Forum

Akahan's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...

Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farciasz Pokaż post
Użytkownikiem tego forum jestem nie od dawna wiec nie wiedziałem że taka forma jak <szukaj> istnieje . Więc sie nie czepiaj takiej rzeczy ^^
Regulamin się czyta na wejście?

Sądząc po stylu wypowiedzi i ilości emotikonów w poście można przypuszczać, że masz koło 10-12 lat i po prostu dali Ci 7 dni pacca, a teraz narzekasz, że minęły i nie pójdziesz sobie na pacc expowiska.

TOPIC: Mało, że płaciłem za coś, co inni mieli za darmo przez 7 dni(z czego mogli zrobić: Postmana, Areny itp.). Kiną lub pallem można grać spokojnie na faccu, a jeszcze z postmanem to juz w ogóle. To dodatkowo spotykałem noobów z Carlin proszących kasę na statek, pytających się gdzie jest Ferumbras na Edron. Dla mnie sprzedasz pacc powinna spaść po tych 7 dniach bo facce porobili sobie ważniejsze questy i teraz sobie mogą grać...

PS. Dobrze, że nie dali w poniedziałek bo 3/4(oprócz noobów z Carlin) serva miałoby Rashida i wtedy handel stałby się porażką.
+ Ghoul : Najlepiej przed nim uciekać nawet na 30lvlu bo bierze nieco dużo hp, taktyką powinna być walka z dystansu i nie danie zapędzić się w jakąś pułapkę czy ślepą uliczkę... Polecam summony Monków lub Fire Devilów. Co do lootu to Life Ring czy Brass Helmet nie są zbytnio opłacalnym sprzętem...
Akahan jest offline   Odpowiedz z Cytatem