Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2009, 17:50   #157
Bob Marley
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 104
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozenix Pokaż post
Mnie najbardziej smuci tylko to, że kiedyś ci co nie mieli pacc w ogóle, to dla nich było tajemnicą jak wyglądają tereny Pacc. Teraz all noobki weszły na tereny owiane dla nich malutką tajemnicą, rozprzestrzenili się jak jakieś robactwo i co chwila tylko pytają jak kupić exurę, albo gdzie expić, a już nie wspomnę co porobiło się na tym forum od kiedy dostali 7 dni darmowego pacca. Masakra. Dla takiego facca zobaczyć mocniejsze monstery to mogli tylko na SSach, a teraz powyłazili jak wirusy i tylko noobują. Żal jak nie wiem.

To było bardzo złe posunięcie Cipsoftu, choć z drugiej strony ich rozumiem (reklama dźwignią handlu).
Sam kiedys byłes takim noobkiem (mozliwe, że nadal jesteś) i tez być chcial sobie pacc zobaczyć, a chyba lepiej dostac go za friko niż płacić

A tak na prawde większośc ludzi, którzy dostali pacc na te 7dni, juz miało pacc wczesniej, ja juz kilka pacc mialem na kilku postaciach a teraz założyłem sobie postać od nowa i na dzien dobry pacc za darmo 40 lvl na tym pacc wbilem, dzięki cips

Ostatnio edytowany przez Bob Marley - 03-06-2009 o 17:53.
Bob Marley jest offline