Przepraszam, ale Beholder Idi**o nikt nigdy nie wykradł częściowego spoila, wykradziono mapę bez żadnych danych, pól akcji, odpowiedzi NPC.
Więc na logikę- nawet jeśli znaleziono nowe miejsce na Rookgaardzie to na cholere im ta wiedza,
skoro i tak nie odkryto jak ROZPOCZĄĆ questa/Jak dostać się do nowej lokacji! I tu nie chodzi tylko o tego jednego Q, chodzi również chociażby o Winged Helmet Quest jak też o kilka innych "ukrytych".
Powiem wprost- sądzisz, że na Rooku nie ma ukrytych rzeczy?
Że wszystko jest już odkryte i nie da się znaleźć niczego więcej?
W takim razie powiedz mi jak otworzyć pierwsze Drzwi MM. Nie wiesz?
A widzisz! W takim razie nie odkryłeś wszystkiego.
^ Biorę pełną odpowiedzialność za te słowa, oraz za wszelkie bluzgi w moją stronę po odmowie pokazania Screena z dowodem.
Edit: Tak, tak, miejsca znikania SS były "puste". I tylko tyle znaleziono na Rooku przez ivul hakierów i botterów z NG. Sam przyznasz, że niewiele.
Dlaczego miałoby się dać? Przeczytaj to co napisałem, najlepiej wszystkie moje posty jeszcze raz bo czytanie ze zrozumieniem Ci nie idzie. Dlaczego DA się je otworzyć. Zamknął się w pokoju- prawda. Ale zauważ, że 1 Drzwi to nie "pokój".
PS. TP padło i nie przenosi do Mint. O cholera, no i co z tego? To problem Minotaurów a nie ludzi. My mamy inne połączenie z Mainem. Jeżeli miałbyś się dostać do komnaty maga, albo i nawet za nią to pierwotne właściwości teleportu powinny Cie NAJMNIEJ interesować.
Rakieta przyszła! No napisz że coś w końcu!
~Ameriov.
Ostatnio edytowany przez Ameriov - 03-06-2009 o 22:39.
|