Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pelistrus
Chyba juz dluzej nie wytrzymam!!!Szlak mnie trafia jak czytam takie pierdoly ktore wciska Koxiu i jak zwykle pewnie znajda sie tacy naiwni ktorzy czytac beda i wierzyc beda. Tak sie sklada ze kto moze cos powiedziec na temat tego belkotu Koxiowego???? No kto jak nie gracz ktory ejst na Premii dosyc dlugo -ktory zna Koxia i innych i ktory cos moze wiecej powiedziec na temat ich sposobu gry oraz co najwazniesze--nie boi sie mowic tego glosno. Otoz moi drodzy ,jak ten slawny Koxiu wbijal level? Otoz nie inaczej jak w 70% botujac np na malpachale nie tylko tam zreszta.Jego char to moze najwyzej 30% jego zasluga--reszta--chwalmy boota bo on ci to sprawil ze Koxiu sie dorobil wysokiego levela.Chcialo sie mordowac bezkarnie? Jest tyle serwow a spokojna Premia tylko 1.Nie trzreba bylo sie pchac tutaj. A teraz o drugim panu ktory tutaj jest wywolany do tablicy.Pan Neo cos tam cos tam ze swoim 200+ levelem ktry jakze by inaczej po czesci zdobyty na boceniu na Yalahar na dragach.Znowu piekna sciema.pan Neo boi sie starcic mimo wszystko swoj level w walce i do walki wprowadzil swojego jakze nedznego 2 chara na poziomie 82 .Chwalicie sie osiagnieciami i checiami mordowania.Oskarzacie nas ze Polacy nie chca brac udzialu w wojnie.Ale czemu Koxiu nie powie tego ze sporo wczesniej dostal hunta razem z Neo.Czemu nie powie otwarcie ze zamarzylo im sie opanowywanie serwera.Ze chcialo im sie rzadzic wszystkimi??Chyba kazdy moze sam decydowac o sobie.Bo czemu mialy sluzyc wielkie plany Neo i Gara jak nie temu by zdobyc mnostwo podwladnych i autorytatywnie nimi zadzic ? Nie kazdemu sie to podoba a kazdy zasluguje na to by samemu sobie swoj zywot na Premii ulozyc
|
Dziewczynko dostalem hunta wlasnie za to ze rozpoczelismy wojne 2 miechy temu kiedy bylismy wolnymi ludzmi zapragnelismy ozywic ten server wprowadzic pare zmian zabilismy Shakuro na 205 lvl i razem z boondoxami szukalismy ekipe przez ten czas poza tym zobacz ile 200+ dostalo deleta za uzywanie bota nie wiesz co robilem a mnie osadzasz jakos nie dostalem bana za uzywanie bota, wiem kto z polakow dostal bana ale nie mowie tego jasno poco kogos oczerniac? Itak kazdy wie ze stycznosc z botem mialo 90% highlvl nie mam co rozkminiac na ten temat widocznie bardzo ci przeszkadzalo ze bylem lepszy. A jesli nawet jakas czesc jest prawda co mowisz to musisz przyznac ze tak czy siak musialem siedziec po 12-15h na kompie dziennie tak samo jak neo. I nie gadaj glupot bo malo kto byl tacy jak my ze odrazu wbijalismy na kims PZ malo kto moze powiedziec ze nie bronilem moich membersow ile razy cos zalatwialem kogos lalismy przeganialismy, czeste spory z VS na tibi i czeste spory na forum. Nikt nie moze mi powiedziec ze nie bronilem i nie bylem agresywny w moim zachowaniu skoro gdyby nie fakt ze znalem dobrze Miruna padlbym kilka razy za robienie PA. Do tego wojna w ktorej czynnie bralem i obecnie biore udzial. Jesli masz zamiar szukac igly w stogu siana to lepiej wyjdz dla potwierdzenia, dla takich chwil warto bylo grac i sie klocic.
Btw. Neo ma inne powody czemu nie walczy palkiem i dobrze sie z nim zgadzam nie musze Ci ujawniac jakie to powody bo to jest za wysoka strefa dla Ciebie. Plebs tam nie siega. Przykro mi stary ale nie oczernisz nas bo to my walczymy a to inni polacy liza dupe VS. pozdro

Elkiro to prawdziwy gracz specjalnie kupuje pacc na chara by pomoc PRAWDZIWYM PRZYJACIOLOM!! Pozdro.
Zarzucam Smaczny SS z openki.

))
1- Shevay [EK] Killed at Level 201 by Slikkade Leif and by Maskot
2-Ryanhender [RP] Killed at Level 288 by Erf and by Maskot (Top Lvl Premia)
3 - Ricoo [EK] Killed at Level 204 by Louis Stonefist and by Gurkz
4 - Ricoo [Ek]

Killed at Level 203 by Degum and by Despery houz
5- Kiyara [MS] Killed at Level 189 by Louis Stonefist and by Pa Tryckta Benny (Lider zydow)
6- Cassyx Lynn [MS] Killed at Level 171 by Fiends Ambassador and by Viekas Viiksivallu Vilho
7- Proooo PVP M wall by Violent Saints ofc wszyscy moglismy przebiec xD
Masz Problem swedzi Cie to ze bylem lepszy? Ze wbilem szybciej lvl? Boli Cie to ze 150 lvl dla mnie to normalki? My to inny kaliber dzewczynko
( Kyyuo Luke Neo ja) nie udalo mi sie wbic 200 przez hacka ale nie zalamalo mnie to lecz wrecz przeciwnie skoro Kyyuo mial obawy ze go przegonie znaczylo to ze robilo wrazenie.