Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2009, 12:47   #4387
Brecht
Użytkownik Forum

Brecht's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brecht
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 75
Brecht ma numer GG 3700633
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heatvich Pokaż post

To może tak, krzyż na drogę że coś odnajdziesz. Ignore moich postów nie doda wam spike sworda do baga. Ja po prostu piszę prawdę na ten temat. Spędziłem na rookgaardzie wiele lat, szukając jakichś rozwiązań co do spike sworda. I nic. Ostatnio też się starałem, ale na marne. Wielu śmiałków za pewne lepszych od nas o dziesiątki lewelów próbowało, i wracali do miasta bez niczego. Taka prawda, gdyby można było mieć Spike Sworda na rooku to tak jak i resztę itemsów.

Zacytuję tutaj słowa Beh0ldera.

SPIKE SWORD QUEST NIE ISTNIEJE!!
Hm, no niestety poziom twoich wypowiedzi tutaj świadczy, że te "lata" na Rookgaardzie spędziłeś kopiąc kilofem w ziemi, próbując wyłowić go wędką z każdego oczka wodnego lub pukając w drzwi na mino hellu (a nuż się kiedyś otworzą). Rozumiem twoje rozgoryczenie, na nic ciekawego nie wpadłeś, zazdrość zżera, że inni na coś wpadli i nie chcą ci tego objawić. Tylko skąd przekonanie, że nikt go jeszcze nie zdobył? Ponieważ nikt się tym nie pochwalił? Nie możesz pojąć jak można to trzymać w tajemnicy zamiast zabłysnąć przed całym światem. Zbyt płytkie myślenie , zrób sobie przysługę i nie kompromituj się więcej w tym temacie.

Ostatnio edytowany przez Brecht - 04-06-2009 o 12:49.
Brecht jest offline   Odpowiedz z Cytatem