Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2009, 15:24   #9
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
To wy matoły
Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz.
Cytuj:
wy "huncicie hordy smoków dających 700 expa i jeszcze mówicie ze jesteście na minusie bo manasy się skończyły" ludzie ogarnijcie i grajcie w Tibie z wyobraźnią!
Oke, a więc czy mam sobie zamiast minusów wyobrażać plusy? O co wogóle z tą wyobraźnią chodzi? Czy grając w GTA mam zamiast samochodów wyobrażać białe rumaki?
Cytuj:
RP to royal paladin
A ty sobie nie zdajesz sprawy, że RP to Rzeczpospolita Polska?
Cytuj:
Powiedzcie mi ilu z was czytało Tibijskie książki i rozmawiało z npcami na tematy Tibi o których nawet pojęcia nie macie. Otwieracie solucje do questow i jazda a fabule tych questow macie daleko w dupie! Nie które questy RPG sa w Tibi a wy nawet nie macie o nich pojecia bo nagroda za nie jest Jakis wyjebany itemek ani ozdoba ale sama przygoda przeżycia tych niesamowitych lokacji i ekstremalnych walk. Teraz gracze exp exp exp kasa kasa i PvP żal mi was bo większość z was to dzieci a to podobno dzieci maja największa wyobraźnie której w Tibi brak...
Ehh, chociaż tu muszę sie zgodzić
Cytuj:
na serwerach Non-pvp gdzie klimat właśnie jest najwazniejszy
Ktoś mnie może unicestwić?
Cytuj:
nawet Anhi HAAH
To może raczysz nas oświecić tą fabułą?
Cytuj:
Nie chce nikogo urazić
Chcieć a móc..

Jeśli chcecie naprawdę spotkać się z jakąkolwiek fajną fabułą, to czy nie od tego są właśnie książki (co to jest, nie?) i nie chodzi mi bynajmniej o te tibijskie.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem