Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pelistrus
Nie jest moim celem urzadzac pyskówki z Koxiem.powiem tak-ja rozumiem to ze Koxiu sie broni i usprawiedliwia a newet wybiela i chce w oczach premii uchodzic za jednego z nielicznych sprawiedliwych.Niestety-prawda wyglada dosc niepozornie.Wiekszosc logicznie myslacych powie-jaka to zasluga i jaki powod do dumy ze sie boci po 12 godz siedzac przed kompem, dlubiac w nosie albo popijajac piwko i wpatrujac sie w monitor albo i nie.?Zadna.Ty bociles i miales bana wlasnie za to. Mozesz pierdolic swoje glupoty tym ktorzy na Tibie wchodza 1 raz.Kiedy zaczynaliscie gre szukaliscie poparcia nie gdzie indziej a u wielu z VS.Ale o tym juz nikt nie pamieta?Mylisz sie.Pamietaja a ty nie masz prawa zarzucac innym ze liza dupy Vs skoro sami kiedys tak robiliscie.kto was popieral i kto was bronil no chyba nie wy sami.Troche podrosliscie w levelach i zdawalo wam sie ze mozecie podskakiwac i straszyc.Mam w dupie twoje slowa bo prawdy to one zawieraja ile procent?5? Zal naprawde zal.sie zastanawiam po chuj zescie tu przylezli.kilkadziesiat serwow i do tego tez pvp.zachcialo wam sie Premii a teraz wasze zachowanie wskazuje jedynie na to ze nie potraficie byc w symbiozie z nikim.Jesli wladza nie nalezy do was to juz nie pasuje co? Nova/Elysia/Thoria/Silvera i wiele innych.wszedzie tam sa gildie ktore umia trzasc serwem i robia to.Tu przychodza ci ktorzy chca odpoczac i tak powinno byc.Nie podoba sie wam to zegnamy. nikt nikogo tu nie trzyma.Podobno na Iridii polacy sie ostro stawiaja szwedom.Moze tam wam sie powiedzie lepiej.
|
Przedewszystkim mowie po raz 100 jestes Plebsem wiec niektore strefy sa dla Ciebie zabronione. Nigdy nie lizalem dupy VS zawsze to Neo opiekowal sie mna na poczatku a poem nie potrzebowalem pomocy jak cos to juz do Luke pisalem a nie do szwedow z VS
Primo
Moj ban otrzymalem go za listy ktore sobie haker wyslal podczas hacka.
Czy wszystko musze Ci pokazywac czy raczej zaakceptujesz to ze nie dorastasz mi do piet? Nic sie nie usprawiedliwiam poprostu fakty sa jasne nie mialem bana za bocenie. Nie byles u mnie w domu nie widziales jak expie wiec nie pierdol ze wybocilem chara. Poza tym boty sa ogolno dostepne zaplac za nie jesli taki problem Ci to sprawia. A jesli bedziesz argumentowal to tym ze zaplacilem to moze wytykaj mi ze tez zaplacilem za pacc i to nie jest fair bo mnie stac na 10000 pacc a Ciebie moze tylko na 100?..... Nie masz czego sie czepiac? grasz 2 lata w tibie ? czy poprostu Ci nie wyszlo na poprzednim servie i obawiasz sie powtorki?
Secundo
Podaj swoj nick jesli taki mocny jestes bo jezeli nadal uwazasz ze wojna jest nie potrzebna i zegnasz mnie z serverem to ja Ciebie pozegnam jak server bedzie nasz.