Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2009, 16:27   #11
Nonex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

1.
Cytuj:
Cytuj:
To wy matoły
Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz.
Tak rzeczywiście źle to ująłem. Poprawione

2.
Cytuj:
Cytuj:
wy "huncicie hordy smoków dających 700 expa i jeszcze mówicie ze jesteście na minusie bo manasy się skończyły" ludzie ogarnijcie i grajcie w Tibie z wyobraźnią!
Oke, a więc czy mam sobie zamiast minusów wyobrażać plusy? O co wogóle z tą wyobraźnią chodzi? Czy grając w GTA mam zamiast samochodów wyobrażać białe rumaki?
nie grając w GTA z wyobraźnią wyobrażałbyś sobie ze tam naprawdę jesteś i jestem prawdziwy gangsta

3.
Cytuj:
Cytuj:
RP to royal paladin
A ty sobie nie zdajesz sprawy, że RP to Rzeczpospolita Polska?
Nie dodałem ze zapytane osoby wiedziały ze maja wyjaśnić skrót w kontekście RPG i gier mmorpg.

Ogólnie nie zrozumiałeś mojego przesłania że chce żeby Tibijczycy coś zdziałali by nam wszystkim grało się lepiej w Tibie bardziej klimatyczna a nie w czasach hi okolnir yes , exp exp i kasa...

Cytuj:
Aczkolwiek tibia stała się grą gdzie liczy się level i skill. A to dlaczego? Wg. mnie dlatego, że nie ma w niej MAX level'a. W zależności od wersji. Wtedy ludzie zaczęli by interesować sięzagadkami a nie tylko ''expili'' i skilowali.
Jeżeli w dzisiejszej tibii max level wynosił np. 250 a max skill 105, a max mlvl 85, ludzie po osiągnięciu tego, po pierwsze zwalniali by expowiska, a po drugie szukali by nowych wyzwań (jak np. zagadki, mity, legendy...itp.).
Tez tak mysle i wiele osób myśli tak samo. ALE TO NIE JEST NIE DOPATRZENIE CIPSOFTU WG MNIE CIPSOFT BOI SIĘ ZE JEŚLI OGRANICZY W JAKI KOL WIEK SPOSÓB LVL W TIBI LUDZIE DOBIJA DO MAX LVL ZNUDZI IM SIĘ TIBIA BO NIE BĘDĄ MIELI CO ROBIĆ I PÓJDĄ GRAC W INNE GRY A KASA ZA PACC'E PRZEPADNIE. A TAK DZIECI ZOMBIE EXPIA NON STOP mamy już tyle 300 lvli i końca niema i ciągle nowe pacce to chyba logiczne co nie?

Ostatnio edytowany przez Nonex - 04-06-2009 o 16:36.
Nonex jest offline   Odpowiedz z Cytatem