Temat: Statystyki
Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2009, 17:48   #26
Pirate Cutthroats
Użytkownik Forum

Pirate Cutthroats's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006

Stan: Niegrający
Świat: Real life
Domyślny

Dziwne, że tak mało ludu mieszka w Kazz. Moim zdaniem to najlepsze miasto dla Facca. Blisko do Carlin, Ab, Thais i Venore Pod Kazz małe expowisko dobre do 40 lvla, obok Kazz kopalnie dwarfów gdzie można expić spokojnie do 70lvla (80?). A z tamtąd niedaleko do facc tomba, gdzie sporo kaski można zarobić. W dodatku w Kazz są wagoniki więc jak mamy wykupiony bilet, a goniący nas PK nie to jesteśmy górą

Średnia wieku graczy: może i to prawda. Wiele jest osób zachowujących się jak 12latki w rzeczywistości mających 18-19 a nawet więcej lat. Sam mam lat 18 i poznałem wiele starszych osób w Tibii, a znam i 13 latków, z którymi można się dogadać jak z bratem

Wydaje mi się, że jednak (znacznie) więcej osób grających w Tibię jest z Brazylii. Co chwile idąc po Facc area widzę obco brzmiący nick typu Knighzyna Tomboza" (br, prawda?). Na expowiskach na 10 osób 7 to Brazole...może to jest tak, że owszem Polaków dużo, ale na wyższych poziomach. Kiedyś Szwedów było od groma, teraz coraz mniej; albo dobrze się maskują bo świetnie znają anglika.
Coconut Almighty [20]: this game is for young old and prehistoricals
Pirate Cutthroats jest offline