Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov
@Pan Klocek
Zauważyłem i upewniłem się o tym stronę temu.
Teraz to mi się już nawet śmiać z nich nie chce.
@up
Uh, w końcu ktoś zaczyna kombinować...
~Av.
|
Kombinować to tu wszyscy kombinują - gówno robiąc samemu... oszczędzają czas, patrząc na to z innej strony =/
Cytuj:
5. Do jasnej cholery czemu wszystko co gdzies lezy moznabyloby zdobyc dsl tez leza w skarbcu kroozaka i inne rozne smiecie w innych skarbcach to je tez sie da niby zdobyc
|
Nie jestem pewien ale któryś CM powiedział, że wszystkie itemy są do zdobycia.
Kozacko by było mieć ten X item, który może i ma małe staty, lecz za to jest jedyny u całej populacji tibijskiej.
Sorki, że znowu (3? 4?) raz o to zapytam - czy jest to prawda iż jakiś pracownik cipsoftu oficjalnie powiedział, że o tajemnicach Rookgaardu dowiemy się więcej po nadchodzącym update?
EDIT
Cytuj:
@rocket Czy ty prawda ze oficjalnie jakis klecha powiedzial Bóg sie objawi calemu swiatu ?
Nosz kur.. oczywiscie ze nic nie powiedza ...
Zreszta nawet jesli to by pewnie powiedzieli cos w stylu : szukajcie a znajdziecie , szukajcie gdzies w okolicach rooka ...
|
Koleś... czytaj ze zrozumieniem. Pracownik cipsoftu - osoba, wyznaczona do przekazania informacji. Mogło chodzić o teaser. "W następnym update dowiecie się więcej nt tajemnic Rookgaardu", czy coś z podobną treścią <- chodzi o konkret...