Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2009, 20:23   #261
Pelistrus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2009

Domyślny

Czytanie ze zrozumieniem to podstawa ale wydaje mi sie ze Koxiowi ta forma jest zupelnie obca.dzis krotko i na temat mam nadzieje.

Po 1 Wolno Koxiowi miec swoje zdanie .wolno krytykowac, wolno sie nie zgadzac z reszta graczy tylko czemu tej wolnosci koxiu nie chce przypisac tez innym a jedynie sobie.

po 2 Okresla mnie Koxiu mianem "Plebs" przyblize co znaczy to okreslenie a mianowicie Wikipedia podaje ze "Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej (najbiedniejsi), pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków itd " Nie widze powodu by sie wstydzic tego ktos nie ma majatku ze na siebie musi zarabiac sam a kasy nie wyciaga od starszych. Nie kazdemu moze sie dobrze ukladac w rl wiec mozesz mowic do mnie Plebs bo mnie to nie obraza.

po3 wklejasz nam tutaj screeny z banem z 2008 roku.kazdy kto zechce sie wysilic to przypomni sobie ze 1 fala banow byla w lutym 2009 a druga w marcu a ty Koxiu dziwnym trafem w 2008 roku spedzales na peremii 150-200 a nawet wiecej godzin miesiecznie a lutym 2009 spedziles az ZERO godzin w marcu jakies 27.5 a kwietniu znow ZERO godzin..oczywiscie nie dowodzi to niczego ale troche nietypowe

po 4 Nie wlaziliscie w dupe Vs mowisz? jedynie Luke pomagal.A kurwa gdzie byl Luke swego czasu jak nie w VS ? Co Luke sam jeden moglby zrobic gdyby nie to ze honorowali go w VS i innych gildiach? ze mial takm kumpli ? ale nie , wy nie korzystaliscie z tego prawda? sciema.

po 5 nie musze byc u ciebie w domu by wiedziec ze nie twoja to zasluga ten level; cos go mial i kasa i itemy. to bot zdobywal je i zabjal potwory.przypomnij sobie jak skurwysyny sypales w klasie na lekcji bo posadziles przed monitorem brachola i kazales mu bocic a on biedny na czas nie odezwal sie do Jensa i za bocenie ten go uwalił.
zero klasy..zero uczciwosci zero honoru ale za to wybujale ambicje i mania wielkosci to wy

po 6 zeby rzadzic innymi -by miec autorytet i szacunek trzeba szanowac innych ,honorowac ich prawa,dawac w miare jakis przyklad.ale co ci o tym wiadomo ? byliscie nikim i sluch o was za jakis czas zaginie

po 7 drąży cie robak ciekawosci kim jestem.Chcesz mojego nicka. otoz oswiadczam tobie Koxiu i wszystkim czytajacym ze w dniu kiedy VS i jego poplecznicy poddadza sie a wladza przejdzie w wasze rece wszem i wobec powiem kim jestem i chowac sie po PZ-TACH na pewno nie bede
a skoro pewny jestes waszego zwyciestwa to spotkamy sie juz niedlugo

Ostatnio edytowany przez Pelistrus - 04-06-2009 o 20:29.
Pelistrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.