Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2009, 00:16   #10234
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Słuchajcie ile epków K-ona jest a ile ma być docelowo? Bo bym sobie to obejrzał, ale... oglądanie niekompletnej serii nie wchodzi w rachubę.
Aha.
Obejrzałem Higurashi...
Pierwsze epki pierwszego sezonu były naprawdę git. Potem seria mocno zaczęła lecieć w dół. Walka z patosem, kicz oraz brak napięcia z początku 1szego sezonu dobiło resztę. Niby druga seria tłumaczy, ale... to już nie to samo. Seria po prostu spitolona jak dla mnie. A szkoda, bo gdyby utrzymała klimat początku to byłoby genialnie.
Poza tym obejrzałem Fate/Stay Night - anime niezłe, ale... (spoil)
Ukryty tekst:
Berserker - Herkules, PANI król artur i tego typu bzdety skutecznie okaleczyły serię. Choć ogólna ocena jest pozytywna. Związek głównego bohatera z panienką przypomina mi shingetsutan tsukihime. Anyway - anime na plus, ale z paroma wpadkami, przy których się krzywią ludzie

No i Hyakko - seria pocieszna, ale o niczym. Średnie. Poza odrobiną humoru i krzywymi odchyłami nie prezentuje sobą niczego ciekawego.
Teraz pewnie wezmę się za 2gi sezon Natsume Yuujinchou. Chyba, że nagle coś/ktoś zmieni moje plany
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem