Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2009, 10:16   #3
Rozenix
Użytkownik Forum

Rozenix's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2008

Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
Domyślny

Nonex witaj ponownie
Co prawda jakoś nie widzę w tym pomyśle dobrego kawałka o tematyce Tibijskiej. Piszę to dlatego, że jestem zawodowym muzykiem. Jeżeli jednak miałbym wyrazić swoje zdanie, to najlepszym do klimatów tibijskich byłby mocny gitarowy riff w stylu industrial bądź w stylu metalu symfonicznego. Nie będę tu nikomu nic narzucał na siłe jednak aby przekonać innych podam tylko to, że sama gra o ile dobrze ją rozumiem, ma klimaty z zaawansowanego średniowiecza gdzie żelazo było w powszechnym użytku, a co za tym idzie, większość zbroi, ekwipunku, broni była wykonana z żelaza. I tutaj w mojej wyobraźni rodzi się obraz fabularny, z długich, trudnych czasem wymagających stoczenia nie jednej walki wypraw. Mroczny klimat lasów, drużyna podążająca przez liczne wąwozy, lasy, jaskinie przy świetle pochodni. Chyba mnie poniosło, ale do takiego klimatu najbardziej pasuje mi właśnie metal symfoniczny. To tylko moja propozycja.

23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal

ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/

Rozenix jest offline   Odpowiedz z Cytatem