Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2009, 11:47   #50
eFeKt_MoTyLa_xD
Użytkownik forum

eFeKt_MoTyLa_xD's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2009
Lokacja: Utrecht [NL]

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wasted Kids
Świat: Astera
Poziom: 47
Poziom mag.: 40
eFeKt_MoTyLa_xD ma numer GG 9085699
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ateril Pokaż post

Co do utraty klimatu. Jak to ładnie przedstawił jeden Pan tutaj, w kolorowym poście. Ludzie! Klimat to WY! Gdy zaczynaliście grę, mieliście okres zachwytu. Tak jest zawsze. Każdą późniejszą zmianę uważacie za niebezpieczeństwo zniszczenia tego co pamiętacie. Gram od Tibi 7.0 ? Na pewno gdzieś w tych okolicach.czyli już sześć lat obserwuję zmiany. Przeżyłem farmy druidów, dwudziestosiedmio poziomowych palladynów polujących na Giant Spider'y. Wszystko to tworzyło specyficzny klimat. Wszystko tak na prawdę w grze go tworzy. Tylko pytanie czy się umie go dostrzec. Nawet armie noobów w Carlin proszących o "frii itemz PLXXX" go tworzą. Bez nich to by nie było to samo Carlin.
Bardzo dobrze powiedziane... Mysle doslownie to samo.. tez spory czas nie gralem i teraz nie moglem sie polapac. Ale wszystko przyszlo z czasem, nauczylem sie "nowej" Tibii i trudno by mi bylo znowu uczyc sie starej.
Tak jak napisal kolega wczesniej... Klimat byl, jest i bedzie... Zawsze cos sie zmienia raz na lepsze a raz na gorsze. Tak samo jest z cenami w Tibii. Wszystko sie zmienia CipSoft chce dla kazdego jak najlepiej, rozwijaja sie.
Ktos napisal ze czeka na Tibie 3d. I co to wtedy bedzie? Kolejna denna muca.
Tibia po samym wlaczeniu ma swoj klimat, i to sie czuje. Wiec nie mowcie mi ze nie ma klimatu bo albo jestescie newbie albo wogole nie rozumiecie w co gracie.
Hmmm... To chyba na tyle. Sorka ale pisze ze szkoly i nie ma pl znakow ;D
eFeKt_MoTyLa_xD jest offline