Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov
<Leży i kwiczy>
Chciałbym Ci przypomnieć, że kiedyś w Tibii nie było czegoś takiego jak premium. Czyli producenci gry nie myśleli jak Blizzadr, tylko raczej jak chociażby... BioWare Corporation przy produkcji Baldur's Gate.
Jeśli co post masz gadać coraz większe głupoty to zamknij się idioto, błagam
|
Rly ? Tak czy siak w nieskonczonsc by nie bulili na utrzymanie servera , pozatym te tzw. rpg .. ilu ludzi by gralo ? 1% populacji tibijskiej?
Tak dla twojej wiadomosci znajdz mi jakies mmorpg w ktore naprawde jest rpg .. wiadomo ze tu glownie chodzi o 24 godzinny grind z rozwojem postaci w tle.
W tibii niby cos tam jest ... no ale kogo to obchodzi bo i tak bez lvla kazdego questa z pr0 eVul itemami nie zrobisz.
Cytuj:
Podaj mi jeden powód, dla którego miałbym Ci dać choć część spoila do jakiegokolwiek ukrytego questa.
|
Podaj mi jeden powod dlaczego pierdzielisz o czyms i nic nie mowisz to tak jakbys wpadl do pierwszej lepszej meliny i powiedzial "hej jestem xxx powiedzcie mi ostatnia cyfre do totolotka bo 5 juz znam ale nie powiem" (chodzi mi o hy..) bez slowa wyjasnienia ... he?
Cytuj:
Nie jesteś neutralny, tylko zasyfiasz forum kulturą z rynsztoku i logiką 4 latka
|
CczUeSc mam cztery latka pomurz mi nałuczyc siem jak sie urzywa liczydua plox
K**** twoja stara to <wybierz se tu jakis rzeczownik> !!!!1!1!!!11111111!!1!1!
Cytuj:
To Ty... "wyjdź" z forum, bo nic nie robisz.
|
Niue oneoneone111!!!1111111 to ty wuyjdz bo sie jeszczue zakazusz 111!1111!11111!!!!!11!1!!!
Dowody pl0x
@edit
Cytuj:
Po tym poście więcej się nie wypowiem w tym miejscu, dopóki sami czegoś nie znajdziecie.
|
A cos ciekawego mowiles ? he? Pozatym ze wyraznie dales nam znac nic nie mowiac abysmy my wiedzieli ze ty cos wiesz ale nie powiesz?
Cytuj:
Nie będę nawet obalał waszych durnych teorii
|
He to chyba mnie nie dotyczy bo ja zadnych teorii tutaj nie pisalem na temat sofa
Cytuj:
Nie szukajcie dla nagrody, a dla samej historii.
|
Wypadla przez okono razme z Billem ;S