Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniak69
Grafika, jest gówno warta - można nią sobie, co najwyżej dupę podetrzeć.
|
Dupa. Jest ważna, lecz nie aż tak bardzo.
Cytuj:
Nie możemy porównywać tibi 7.6 z tym tibiopodonym dzisiejszym stworem
|
Que? To z czym?
Cytuj:
Grafika, jest wściekle cukierkowa i straciła swój klimat... Porównajcie tylko nowe, plastikowe ściany z tymi starymi.
|
To chyba lepiej, że każde miasto się różni architekturą... Lecz grafika niekiedy jest zbyt cukierkowa.
Cytuj:
Kolega wyżej, miał rację - to my psuliśmy klimat. Jednak, Cipsoft, dołożył do tego całkiem spory udział - miast zapobiegać, wspomógł idąc za dzisiejszą modą.
|
Teraz zwalaj na Cipsoft, że chciał zarobić. Stojąc w miejscu wiele nie zarobisz.
Cytuj:
Bo prawda jest taka, że w większości przypadków, skomplikowanych cRPGów i gier wymagajacych szarych komórek, nikt nie kupuje - poza wielbicielami strategi ( Tutaj, jak coś uprościsz, to jesteś palony na stosie - nie ma przebacz ). Taka prawda.
|
Hack'n'slash, fpsy - gra w dzisiejszych czasach nie ma być mega trudna, lecz w miarę łatwa i przyjemna (i odpowiednio krótka - wersje pudełkowe), żeby przyciągnąć klientów. Business is business.
Cytuj:
@ObrońcaNowejTibi
Nie zrozumiałem - o ile spojrzałem, on tam narzeka na to, że 20 lvl w outficie błazna bije samotnie dragi i nie podoba mu się nowa grafika golden Boots.
|
Też mi się zbytnio nie podoba grafika golden boots, albo że aż takie low lvle biją dragi. Nic nie poradzę.