Cytuj:
Oryginalnie napisane przez okozaoko
Ale desperacja ze strony echo , a tacy pvp masterz musieli prosic o pomoc huntowane osoby bo nie dali rady lukiemu i jego brudasowej ekipie. Swoja droga dziwie sie lukiemu i jego ekipe ze tak latwo dali sie trapnac choc wiedzieli ze maja sie polaczyc i zajsc ich na openie. Ale przynajmniej bedzie sie cos dziac , tylko kto to lepiej przetrzyma , osoby co sie nie nawidza , czy nowa ekipa lukiego + niedlugo nowe przydupasy ktore maja dojsc
|
Oj oj oj oj... Nagle się przejeliśmy. Jakoś pasowało wam walczenie 60 DPFT vs 30 Echo'wców. Jednak skończyło się babci sranie i wysłuchiwanie insultów "nowej" ekipy DPFT która dla mnie jest bandą pizd na czele z brudasami oraz furora team która pisała wiecznie "jestem neutralny chcemy sobie spokojnie expic plx plx plx". W trakcie wojny to wy zachowaliście się bardzo chujowo bo my pomogliśmy Cadorowi i borothowi kiedy miał hacka (mogliśmy rooknąć Cadora i zabić borotha który stal w trapie), a wy olaliście nasze prośby kiedy Czekoladowy był pijany i biegał po Yalahar.
Teraz znowu jest sraka i pisanie "nowa ekipa lukiego + nowe osoby które mają dojść" bo wiecie, że nie dacie nam rady tym teamem co macie. Jedyne co możecie zrobić to zainvitować kolejnych 40 osób i walczyć ekipą 120 vs 60. Jednak my też od wczoraj będziemy grać nieczysto... bardzo nieczysto. I szczerze mówiąc mamy w dupie wasze zdanie i zawistne privy.
Co do openy. Ona była wygrana dla nas zanim się zaczeła. Z takim zespołem luki conajwyżej może sobie na staka isć i kazać włączyć autoSDtarget (pozdro Mag Uksz który nie używa bota). Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp...
btw. "Marek, Marek deco nam się w domku zjebało" xD