Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2009, 14:31   #247
MMApanowieMMA
Użytkownik Forum

MMApanowieMMA's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2009

Stan: Niegrający
Imię: Popek
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuraLexSedLex Pokaż post
Hacki, pingi i inne swinie... Kurwa ludzie zastanowcie sie czy gracie dla przyjemnosci czy walczycie o zycie. Bo wg mnie ta gra powinna byc zabawa a nie kupa nerwow i straconym rl czasem. Zamiast robic takie rzeczy wykazcie sie na akcjach umiejetnosciamy zwiazanymi z gra a nie "informatyka stosowana".

Cadia, z toba tu ciezko wytrzymac, udajesz nie wiadomo kogo a chyba zapomniales tekstow leszcza na vt typu "z pedalami trzeba krótko- global"... Szanowali cie tylko koledzy z JP, a Tadziowi lizales zeby moc pobiegac na akcjach na Stopenie. Wiec daruj sobie teksty do ludzi, ktorzy pisza normalnie i nie udawaj kogos kogo nikim nie byles i na bank nie bedziesz.
Z reszta nie warto zaczynac tego tematu, bo z dzieckiem mozna sie wyzywac non topper a nie o to chodzi w tym temacie.

Kuba aka Xefu, z tego co gadalismy wczesniej to niby wczesniejsze wojny byly przez Amesow ( 'nie bede placic smieciom, ktorzy keidys lizali mi dupe) etc, mieliscie miec na nich glebko wyje.... A teraz?

W sumie w sytuacji ECHO tak jak Medi powiedzial, robiac takie rzeczy jak wy po wygranej akcji trudno o normalnych, czasowo wolnych sprzymierzencow. Bo robicie sobie sami coraz wiecej wrogow, to nie beda juz przydupasy lukiego, tylko ludzie ktorym nie pozwoliliscie normalnie grac. Jesli macie za malo pieniedzy zarabiajcie w sposob normalny, a nie sciagajac adidasy z typa za "DAMSKI CHUJ".
taa lizanie tadziowi zeby pójść na stopenie... masz na myśli 'ty trajdi to wez mi pożycz stopene plx'. przeciez Kurwa, jakie bieganie na stopenie, lol, raz na ostatnim ob, tak to cadia. co do moich układów z leszczem to nie martw sie, zapewniam cie ze wszystko ok, pozatym oczyweiscie czego mu nie wybacze ze nie chce mi dac sweojego konta na tibia.pl z prawie 04 roku. tak nawiasen wez sie przedstaw okz?

Ostatnio edytowany przez MMApanowieMMA - 06-06-2009 o 16:01.
MMApanowieMMA jest offline   Odpowiedz z Cytatem