Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Racja , a co gdyby jak zdobyc sofa wiedzieliby 2 lvlowcy ?? ;d wtedy to by byla frajda pelno botow na rooku mino hell zajete 10 botow naraz , waspy beary itp... predzej czy pozniej ktos by puścił pare z geby ;d
|
Czyli uważasz że SoF dał by możliwość botom expić na MH? Proszę Cię nie bądź śmieszny... Nie raz widziałem botterów na MH i raczej nie bocili z SoFem (Po strapowaniu ich zawsze leciała katana/mace).
@Heatvich
Litości... Miałem tu na myśli przedmioty typu EQ itp. a nie ściany... Szczerze mówiąc tą wypowiedzią pokazałeś swój tok rozumowania.
@topic:
Eh, każda dyskusja w tym temacie to jak walka z hydrą. Utniesz jedną głowę (odpowiesz) zaraz pojawiają się trzy następne (zarzuty że SoFa nie ma itp).
Ps. Wielu z was uważa że rookgaard to wyspa przejściowa (pisaliście o tym wcześniej, lub to wywnioskowałem po waszych wypowiedziach), to mam pytanie dlaczego gdy dodawano wyspę przeznaczenia nie usunięto rookgaardu lub nie dodano blokady expa po uzyskaniu 8 levela? Prosił bym o jakieś sensowne wypowiedzi
Pozdrawiam RookeR.