Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2009, 16:27   #249
Notopeczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atee Pokaż post
chlopaki bez spinek.
dokladnie bo te klotnie nudne juz

tak czy siak 1 male przeslanie

@leszczu
z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo)
niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"?
jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac
jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..)
teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej

ps. swiat utopia wam niepzrejdzie,to sie robi od poczatku serwerow nie gdy serwer ma 3 czy 4 lata,cos o tym wiem bo przezylem to wiec jak to ktos nazwal"spalanie arcani" jest fajna nazwa ale na krotka mete....
zjedza was osoby z 50 lvlv ktorym zyc niedacie
pamietajcie was 50 na 200 osob z 50 lvlv..i bedziecie..utopieni...

Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 06-06-2009 o 16:32.
Notopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem