Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2009, 17:46   #253
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Świat: Arcania
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Notopeczek Pokaż post
dokladnie bo te klotnie nudne juz

tak czy siak 1 male przeslanie

@leszczu
z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo)
niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"?
jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac
jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..)
teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej

a ty to juz mnie tym swoim pseudo-dyplomatycznym pierdoleniem powoli wqrwiasz, jak cos potrzebowales czy cos, to wiedziales do kogo sie odezwac wszystko fajnie etc etc a teraz pierdolisz smuty jacy to my kurwa zli niedobrzy ojojoj

wez sie ogarnij pewno znowu dupsko cie boli ze kolejny epic fail, marzysz o nie wiadomo czym krecisz sie po tych gildiach wojnach jak smrod po gaciach i ciagle raz za razem EPIC FAIL. dolazles na yalahar bo myslales ze wszystko zalatwione wejdziesz na gotowe tu jeden dzien bycia gwiazda mija i JEB - twoje blyszczenie staje pod znakiem zapytania.

Ogarnij sie.