Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2009, 17:54   #255
Notopeczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koksymoron Pokaż post
Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera
tylko szkoda ze z tej starej ekipy,sporo osob sie wykroszylo,ich dusze zostaly zjedzone DDDD (leszczu gidek itd)

@krecik
niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani

w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje.
pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90%
jak to sie mowi wybralem mniejsze zlo

Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 06-06-2009 o 18:01.
Notopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem