Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2009, 10:16   #3317
Tekkila
Użytkownik Forum

Tekkila's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2008

Stan: Niegrający
Skille: miażdżą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
a co odpierdolil ten drugi werladyn?

bo ten stary werladyn ktorego znam to w tej dziedzinie raczej nie ma sobie nic do zarzucenia - elektronike w 100 % rozkminia, najwiekszy ekspert do elfa wsrod polakow, ogarnial go jeszcze lepiej niz ja wiec nie popsul by zadnego venta ;pp a tak w ogole to pozdro dla niego jesli to jeszcze czyta;p

ps przypomnialo mi sie ze drugi werladyn to noob bo old werladyn lajtowo sobie odzyskal chara po jakims czasie, tylko dostal bana za bota po miesiacu gry P

haha
16:40 Xindi Shenron [104]: mnie to pie.. moge poleciec z valentines mam pro od rezy i baxa

real ownera znam od 3 lat jakos? z moimi realami skumplowalismy sie z nim jakos na poczatku zaczecia gry i tak jakos poszlo ;p pewnego pieknego dnia powiedzial ze pierdoli tibie i dal chara mojemu realowi, natomiast ten real oddał je temu od 'venta' co nie mial za bardzo zadnego chara w pzeciwienstwie do mnie i reszty moich znajomych z rl. No i kupił pacc na niego i w sumie na tym sie skonczylo bo przez 3 miechy wbił 2 lvl? ;d Z tego wszystkiego jakos tak sie złożylo ze stary owner odzyskał chara ale nie jakoś wrednie tylko poprostu tamten go oddał ;P

the end.

ps. aha i ten mój znajomy co miał werladyna właśnie przez ten jakis czas to był prze-chujem na maxa xD dał sie ojebac wlasnie przez takiego linka do ZAJEBISCIE NOWEJ ver. venta itd. xD a tak poza tym kreciło go też dawanie follow na GSach jak był najebany ;D enyłej dobry przechuj ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu ;p

ps.2 ale ze spammiłem tipje pl : o
Tekkila jest offline   Odpowiedz z Cytatem