Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2009, 10:25   #9
Puii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albanxxx Pokaż post
nom wlasnie najlepiej mi sie podoba palek i mialem nim najwyzszy lvl 28 xD ale potem stwierdzilem ze palek jest glupi bo musi nosic duzo spearow i zeby niesc loota to jest juz klopot wiec zaczalem grac knightem. najpierw myslalem ze jest zarabisty ale te pare deadow mnie wkurzylo bo nie moglem sie prawie wogole bronic bo knight walczy w zwarciu wiec zrobilem sobie sorka... mialem 20lvl i 10k z dezerta juz sie tak cieszylem kupilem sobie blue robe no i jakis noob 100lvl mnie zabil polecialo blue robe i przestalem grac no wiec nadszedl czas na druida zrobilem se tego druida i mi sie to niepodobalo ze wali z rozdzki i tak wolno idzie exp bo na poczatku to walisz po jakies 8-14 ze snakebite rod no wiec z powrotem zrobilem inna profesje i tak w kolko pomozcie mi HELP! bo chcialbym miec chociaz 40 lvl
Idź się potnij. Proszę.

Każda profesja ma swoje plusy i minusy, nie możesz się poddawać że raz czy dwa razy umarłeś, jeżeli grasz na pvp i chcesz wbić wysoki lvl to pewne jest że mając 100 lvl też będziesz padał, jeżeli nie będziesz się umiał bronić, a już pierwsze lvle to uczą, weź sorca i kup pacca, wtedy w topicu "gdzie expić" dowiesz się jak szybko podexpić, jeżeli pacc nie wchodzi w grę bo 30zł to fortuna to graj dalej pallkiem, wbij lepsze skile i na dragach lataj z potami, potem cyce, guardy(?), poh.
Puii jest offline   Odpowiedz z Cytatem