Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2009, 11:52   #263
Koxiu
Użytkownik Forum

Koxiu's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: I** V***
Poziom: 270
Poziom mag.: 87
Domyślny

Myslenie Tobie jest obce kolego. Jesli w ciagu pol roku mialbym kolejnego bana to oznaczaloby chyba ze moja postac mialaby deleta nie? Trzeba bylo wchodzic na wikipedie by dowiadywac sie co oznaczalo to slowo? Pomysl jesli Dec 27 2008, 00:32:30 CET dostalem bana od hackera to dopiero 27 Czerwca , 00:32:31 CET moglbym dostac kolejnego bana bo inaczej polecialby delete.... ale Tobie oczywiscie trzeba kolejne dowody pokazywac?

Jest to screen polowy stronki... i pokazuje moje wszystkie criminale.

Co do Deda dzieki bratu to wyjatek tylko potwierdza regule poza tym nic innego nie mialo miejsca wciagu calego pol roku mojego grania. I ja jasno i otwarcie mowilem ze uzywalem bota np do zbierania kasy bo czasem juz mnie reka bolala albo do x-reya do patrzenia co jest nademna lub podemna najczesciej podczas robienia qiestow to uzywalem a takto bez bota bo po co ? Natomiast wiele osob ukrywala sie zaprzeczala ze uzywala bota czy cos w tym stylu i nagle posypaly sie bany a ja jako ten niedobry i zly jakos nie dostalem :< czemu?

P.S
Co do plebsu to odnies to do tibi i pomysl. Plebs czyli najgorsza warstwa spoleczna nie wie co sie dzieje w zyciu pozostalych warstw bo nikt sie z nimi nie zadaje i nikt nie ujawnia im tajemnic. To tak samo jakby bezdomny mial sie wypowiadac o tajnych akcjach wojny w Iraku albo o prywatnym zyciu politykow czy poprostu innych ludzi ktorzy mieszkaja w bloku pod ktorym on spi... Poprostu NIC nie wie i pewne sprawy nie sa dla niego, mimo ze jest ciekawski i wygadany niech udowodni innym ze tak jest.

Glownym powodem czemu piszesz ze bocilem to ze sie przyznawalem ze uzywam bota. takto nie mialbys powodu by tak stwierdzic bo molgbym tak jak inni sklamac i powiedziec ze powiedzialem do jensa "siema chuju" i dlatego zabil mnie... poprostu czasem mowilem jasno co robilem itd i nie wiem co jest gorsze jak sie czlowiek przyznaje do czegos czy jak ktos klamal albo sie ukrywal a byl jeszcze gorszy bo dostal bany za bota.

Like Bush and Saddam, I'm a find out
Where Em Laden's hiding and bomb him first
It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs
Mask and glove, gun hot from burnin ass up
We gon' clap back, we gon' clap back
~~Let's take 'em to war niggaz!~~

Ostatnio edytowany przez Koxiu - 07-06-2009 o 12:09.
Koxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem