Ehhh próbuje ostatni raz, dla ludzi pokroju H. i Beholdera.
Najpierw chcecie od nas dowodów na istnienie questa na Sword of Fury (na spike sworda znam tylko quest na mainie), a następnie wydzieracie się, że jak to możemy znać rozwiązanie skoro CM powiedział, że quest jest zbugowany.
Na prawdę nie widzicie dowodu na istnienie questa?
Podkreślę wam:
CM powiedział, że Quest (SoFQ) jest zbugowawny.
Nie, że BYŁ zbugowany i usunięty, tylko, że jest.
Zbugowany nie znaczy, że nie można go odkryć, poznać jego historii i fabuły BO JAK KAŻDY STARY QUEST takową posiada.
Podkreślam raz jeszcze, takich nieodkrytych do końca, zapomnianych questów jest mnóstwo. Pozostałości po starej Tibi Knightmara.
Zdaje sobie sprawę, że Silver Mace leci teraz z moba, tak jak inne "antyczne" itemy. Co nie zmienia faktu, że ludzie mieli tą mace PRZED updatem z Panią Baronową!
Mówiąc o wydarzeniach z serverów nie miałem na myśli info z tego g. forum.
Chcesz więcej questów? Proszę bardzo! Serpentine Tower! Wiedzę o tym jak otworzyć pozostałych niewolników, posiadła właśnie pewna osoba z Guardii, postanowiłem, że skoro ja odchodze to ktoś musi dalej to ciągnąć.
A co ja tu wymieniam ukryte questy! Ciekawy jestem czy byłbyś mi w stanie streścić sens questa na chociażby Bright Sword. Nie wydają ci się dziwne, te wszystkie czynności które wykonujemy w trakcie questa?
A zobacz quest na język Orka z Rookgaardu! Nie ma skrzynek, nie ma itemów, ale nagroda jest! Takich questów w Tibi jest kilkanaście jak nie kilkadziesiąt! A jak wykonać quest na język? Zobacz ile czynności należy wykonać:
Pogadać Amber, wykonać dla niej zadanie, znaleźć listę przedmiotów po save servera, porównać z zawartością skrzyń, skojarzyć słowa. No ale to nie wystarcza, trzeba znaleźć słowo najważniejsze, a gdzie? Pod nosem, w bibliotece Rookgaardu w potencjalnie bezsensownej ksiązce, której autorem jest niejaki Pan C. którego to grób/ciało znajduje się gdzieś na Rookgaardzie, a którego potomek próbował wskrzesić, ale został przyłapany przez "oddanego królowi strażnika" itp itd. Tibia prowadzi nas za rękę. Tylko trzeba ją podać (i mieć większe IQ niż paproć doniczkowa)
<hmm> miał rację, po co ja się wdaje w te dyskusje...
|