Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Ehhh próbuje ostatni raz, dla ludzi pokroju H. i Beholdera.
Najpierw chcecie od nas dowodów na istnienie questa na Sword of Fury (na spike sworda znam tylko quest na mainie), a następnie wydzieracie się, że jak to możemy znać rozwiązanie skoro CM powiedział, że quest jest zbugowany.
Na prawdę nie widzicie dowodu na istnienie questa?
Podkreślę wam:
CM powiedział, że Quest (SoFQ) jest zbugowawny.
Nie, że BYŁ zbugowany i usunięty, tylko, że jest.
Zbugowany nie znaczy, że nie można go odkryć, poznać jego historii i fabuły BO JAK KAŻDY STARY QUEST takową posiada.
|
Wypraszam sobie ja nic o tym ze quest jest/byl zbugowany nie mowilem ;s...
Cytuj:
Podkreślam raz jeszcze, takich nieodkrytych do końca, zapomnianych questów jest mnóstwo. Pozostałości po starej Tibi Knightmara.
|
Amen. A co to nightmare juz nic nie robi?
Cytuj:
Chcesz więcej questów? Proszę bardzo! Serpentine Tower! Wiedzę o tym jak otworzyć pozostałych niewolników, posiadła właśnie pewna osoba z Guardii, postanowiłem, że skoro ja odchodze to ktoś musi dalej to ciągnąć.
|
o.O gdzie to
Cytuj:
A co ja tu wymieniam ukryte questy! Ciekawy jestem czy byłbyś mi w stanie streścić sens questa na chociażby Bright Sword. Nie wydają ci się dziwne, te wszystkie czynności które wykonujemy w trakcie questa?
|
Na c*** mam znac jego sens wystarczy abym wiedzial jak go wykonac . Po co mam sie bawic w archeologa? Jak juz ktos zrobil to za mnie...
Cytuj:
Zobacz ile czynności należy wykonać:
Pogadać Amber, wykonać dla niej zadanie, znaleźć listę przedmiotów po save servera, porównać z zawartością skrzyń, skojarzyć słowa. No ale to nie wystarcza, trzeba znaleźć słowo najważniejsze, a gdzie? Pod nosem, w bibliotece Rookgaardu w potencjalnie bezsensownej ksiązce
|
Wuasnie !!! ksionzki som bes sęsowne !1111!!!!!
,
Cytuj:
której autorem jest niejaki Pan C.
|
Pan Clocek ? :s
Cytuj:
a którego potomek próbował wskrzesić, ale został przyłapany przez "oddanego królowi strażnika" itp itd.
|
Wuasnie precz z nekrofiliami ... a teraz daj dowody :s
Cytuj:
Tylko trzeba ją podać (i mieć większe IQ niż paproć doniczkowa)
|
O jej jestem paprotka!
Cytuj:
<hmm> miał rację, po co ja się wdaje w te dyskusje...
|
Bo jestes tępym idiotą ? ;s