Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2009, 16:58   #4456
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm> Pokaż post
Dowodow nie ma... mozesz wypadac
To bylo do was - poszukiwaczy er pe gie w tibii jako iż nie macie dowodow.

@dk-nob jasne Piombon mistyfikator jeden -.-...

Cytuj:
Cytuj:
65141520120911 16191420 1764
Skąd znasz ten język? Czy może tylko przekopiowałeś z Zapomnianych Ksiąg w Piekielnych Bramach? A może ukrywasz się pod innym imieniem? Rzeknij, proszę!

Co do Twojej wypowiedzi - masz wiele słuszności : ). Mam nadzieję, że i my będziemy w posiadaniu tej wiedzy niedługo i także my się przekonamy, czy to nie oszustwo, jak wspomniałeś.

Pozdrawiam, Piombon.
Oto pw Piombona do mnie.
Te cyferki to moje wymysly , on zacytowal czesc z mojego posta (w temacie o ksiazce lesia) i wziął to na powaznie a na torgu madrzy sie jakby znal ten jezyk na wylot a nie potrafil rozpoznac ze to przypadkowo wcisniete cyfry na klawiaturze...
Totez dk-nobq , przestan szukac er-pe-gie na sile w tej grze opartej na paincie i notatniku grze , bo skonczysz tak jak on ...

Cytuj:
Polecam po updacie zaczaić się w miejscu respawnu tego jakże świetnego itema - niedaleko tego wodospadu na trollach na facc, pewnie wiecie gdzie to jest.
To ty powinienes sie zaczaic ... nmy mozg juz mamy moze tobie uda sie go tez odnalezc ? Bo gadasz takie brednie ze trudno uwierzyc ze powstalo to w ludzkim lbie.

Cytuj:
Podejrzewam ze tam sie respi coś - enchanted rose?
A ja podejrzewam ze tam respi sie krwiozercza "wjewjurka co wali z ożechuff" , podejrzenia zachowaj dla siebie a nie pisze durnowate posty.
Cytuj:
Z duzej ilosci opowiesci o ktorych slyszalem wydaje sie to byc dosyc prawdopodobne.
Cholera jasna! To w takim razie bardzo prawdopodobne jest ze sof quest wyglada tak jak , przedstawil to miszczu shadoł rex w swoim JóTubowym arcydziele !
Cytuj:
ps kurde nie da sie postow usuwac?
Nie ale nastepnym razem mozesz uzywac opcji edytuj ...

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 07-06-2009 o 17:09.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem