Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2009, 22:02   #265
Koxiu
Użytkownik Forum

Koxiu's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: I** V***
Poziom: 270
Poziom mag.: 87
Domyślny

Co do manii wielkosci i innych okreslen tego typu

Jesli wszyscy polacy byliby tacy jakich Ty bys chcial to Polska nigdy by nie odzyskala niepodleglosci. Nigdy Korzeniowski nie bylby mistrzem olimpijskim, Malysz mistrzem swiata a Urbanczyk mistrzynia europy. Bo to chyba normalne by w zyciu osiagac jak najwiecej i kazdy robi wszystko co moze by byc nr 1. Nie zadawalaja mnie kolejne pozycje moim celem jest nr 1. Kazdy normalny czlowiek chyba ma taki cel w zyciu...

"We are the Champions" - Queen
"Stand Up"(...For The Champions...) - Right Said Fred
to tytuly znanych utworow muzycznych.
"Per aspera ad astra" - "Przez ciernie do gwiazd"
"Po trupach do celu"
znane powiedzenia.

Nigdzie nie zauwazylem wzmianki o 2,3,4,5 miejscu. Wiec to nie jest mania wielkosci lecz chyba normalne ludzkie zachowanie zwane rywalizacja.

Przede wszystkim nie wiem co wywolalo taka zlosc i wrogosc?!
Napisalem stwierdzenie odnoszace sie do ludzi ktorzy truja mi do ucha gdy jestem online jacy to VS sa zli... Normalne wiele ludzi moze tak uwazac ale ja to kieruje do ludzi ktorzy zycza VS'om zle a z drugiej strony liza im tylki... Takie zachowanie to choragiewka!! Z jednej strony stara sie upodobac mi czy co? a z drugiej VS? Albo jest ktos przeciw nim albo jest ktos przeciw nam. Chyba ze jest sie neutralnym to siedzi sie cicho... Wiec moje slowa byly kierowane do takich wlasnie ludzi co za duzo gadaja.

Jezeli tak wlasnie robisz jak napisalem UP to odnos to do siebie jesli nie to poprostu nie pisz nastepnego komenta i na tym zakonczmy.

@@@@@@
Out of topic.

BOT jest powszechnie uzywany przez TOP ludzi na wszystkich serverach, Robert Lublin czy Neo moze potwierdzic ze bez Bota czasem nawet nie pozwola Ci pojsc na OB bo tak wygladaja realia. A stwierdzenia ktore krytykuja Boty sa wysmiewane.

Like Bush and Saddam, I'm a find out
Where Em Laden's hiding and bomb him first
It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs
Mask and glove, gun hot from burnin ass up
We gon' clap back, we gon' clap back
~~Let's take 'em to war niggaz!~~

Ostatnio edytowany przez Koxiu - 07-06-2009 o 22:11.
Koxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem