Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2009, 22:53   #4460
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm> Pokaż post
@up
Chodzi ci o orta? Sam nie piszesz po polsku.
Aha, no. Po duńsku.

Cytuj:
A co do Piombona... masz calkwota racje, obojetnie co zrobil jest w moich oczach zakala szeregow tych wszystkich 'poszukiwaczy' i graczy RPG.
Na moje to on nie zrobil nic. Chyba, ze lansowanie sie na forach piszac swoje powymyslane historyjki nie popierajac ich niczym, uznamy za cos.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 Pokaż post
Każdy go zna, ale nie pozwolę Ci go obrażać. Ja mu bezgranicznie ufam, i nawet uwierzę w to, że zna sposób na zdobycie Kolczastego Miecza.
Na logike: skad on moze wiedziec, jak ten miecz zdobyc, skoro tego nie zrobil? Nawet gdyby zaczal questa, to nie wie jakie jest zakonczenie i co jest nagroda, dopoki go nie skonczy. A sam przyznal, ze nie skonczyl.

Cytuj:
Przybyłeś do naszego tematu, przeczytałeś kilka pierwszych postów, a nawet nie wiesz co tu się dzieje. Jeśli masz zamiar pisać tekstu typu "dawajcie dowody, bo "prawdopodobnie" ciągle piszecie", to wyjdź stąd.
Co jest powodem dla ktorego definujesz ten temat jako wasz? Wiem co sie dzieje, bo w odroznieniu do niektorych umiem przeczytac tekst i wyciagnac z niego wnioski, a temat sledzilem od poczatku, jesli to ma jakies znaczenie. Poza tym niepotrzebnie sie bulwersujesz, zadna z moich wczesniejszych uwag nie byla kierowana do ciebie. Akurat twojej postawie nie mialem nic do zarzucenia. Co do ostatniego zdania: sam zobacz jakim wielkim stekiem bzdur jest ten temat i bedzie nim dalej, jesli kazdy bedzie pisal "a ja slyszalem, ze kolega slyszal, ze jego kolegi tata, ktory ma brata gma dostal od niego informacje jak zdobyc spika; trzeba isc w piatek trzynastego ostatniego miesiaca wg kalendarza majow do jaskini z trolem i tam bedzie lezalo cos (uwazaj, zeby jakis nobek nie wrzucil tego do wody) dzieki czemu uda ci sie wykonac questa, to nie zart!"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder Pokaż post
To bylo do was - poszukiwaczy er pe gie w tibii jako iż nie macie dowodow.
Samo "szukanie er pe gie" na pewno jest ciekawsze niz gra w cyferki, ale nie upowaznia do wywyzszania sie na forum i chwalenia sie czyms, czego sie nie ma/nie zrobilo.

Cytuj:
Oto pw Piombona do mnie.
Te cyferki to moje wymysly , on zacytowal czesc z mojego posta (w temacie o ksiazce lesia) i wziął to na powaznie a na torgu madrzy sie jakby znal ten jezyk na wylot a nie potrafil rozpoznac ze to przypadkowo wcisniete cyfry na klawiaturze...
I tak oto upada legenda wielkiego mythbustera. No coz Piombonie, zycie kurewskie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barbar Pokaż post
Piombiona nie znam, ale jak do cholery można sprzedawać coś za ponad tysiąc złotych nie podając dowodów ? Zlituj się
Heh, nie mozna, bo nikt nie zdecydowal sie zakupic "ukrytego w lamiglowce spoilera", ani 150-stronicowego rekopisu slynnego odkrywcy nieodkrytych questow. Pozniej staral sie zrobic jakas akcje, zeby uzytkownicy t.org.pl sie zrzucali po kilka zł na te jego spoilery, a on w zamian mial zamiescic je na stronie.

EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mariannos Pokaż post
a czemu wy tak napieracie na ten rookgaard może odpowiedzi trzeba szukać w starym Mintwalin. Może żeby wykonać questa trzeba mieć postać na mainie. PS: Beh0lder zamknij się nic nowego nie wnosisz a się Wymądrzasz
Rzeczywiscie, on praktycznie nic nie wnosi. Problem w tym, ze ty wnosisz jeszcze mniej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpec Pokaż post
beh0lder chuj sobą reprezentujesz a udajesz geniusza. Twoje posty przypominają 13latka który chce obalić każde zdanie, i myśli że to zrobił w koxerski sposób, ale coś ci to chujowo wychodzi.
Chuj wiesz o SoFie a sie wypowiadasz jak expert.
Rozumiem, ze ty jestes jednym z tych, ktorzy posiedli wiedze tajemna? To tak apropo "chuj wiesz o sofie". Mysle, ze on wie, tyle co ty, ja i kazdy w tym temacie.

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 07-06-2009 o 23:51.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem