Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm>
@up
Chodzi ci o orta? Sam nie piszesz po polsku.
|
Aha, no. Po duńsku.
Cytuj:
A co do Piombona... masz calkwota racje, obojetnie co zrobil jest w moich oczach zakala szeregow tych wszystkich 'poszukiwaczy' i graczy RPG.
|
Na moje to on nie zrobil nic. Chyba, ze lansowanie sie na forach piszac swoje powymyslane historyjki nie popierajac ich niczym, uznamy za cos.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911
Każdy go zna, ale nie pozwolę Ci go obrażać. Ja mu bezgranicznie ufam, i nawet uwierzę w to, że zna sposób na zdobycie Kolczastego Miecza.
|
Na logike: skad on moze wiedziec, jak ten miecz zdobyc, skoro tego nie zrobil? Nawet gdyby zaczal questa, to nie wie jakie jest zakonczenie i co jest nagroda, dopoki go nie skonczy. A sam przyznal, ze nie skonczyl.
Cytuj:
Przybyłeś do naszego tematu, przeczytałeś kilka pierwszych postów, a nawet nie wiesz co tu się dzieje. Jeśli masz zamiar pisać tekstu typu "dawajcie dowody, bo "prawdopodobnie" ciągle piszecie", to wyjdź stąd.
|
Co jest powodem dla ktorego definujesz ten temat jako wasz? Wiem co sie dzieje, bo w odroznieniu do niektorych umiem przeczytac tekst i wyciagnac z niego wnioski, a temat sledzilem od poczatku, jesli to ma jakies znaczenie. Poza tym niepotrzebnie sie bulwersujesz, zadna z moich wczesniejszych uwag nie byla kierowana do ciebie. Akurat twojej postawie nie mialem nic do zarzucenia. Co do ostatniego zdania: sam zobacz jakim wielkim stekiem bzdur jest ten temat i bedzie nim dalej, jesli kazdy bedzie pisal "a ja slyszalem, ze kolega slyszal, ze jego kolegi tata, ktory ma brata gma dostal od niego informacje jak zdobyc spika; trzeba isc w piatek trzynastego ostatniego miesiaca wg kalendarza majow do jaskini z trolem i tam bedzie lezalo cos (uwazaj, zeby jakis nobek nie wrzucil tego do wody) dzieki czemu uda ci sie wykonac questa, to nie zart!"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
To bylo do was - poszukiwaczy er pe gie w tibii jako iż nie macie dowodow.
|
Samo "szukanie er pe gie" na pewno jest ciekawsze niz gra w cyferki, ale nie upowaznia do wywyzszania sie na forum i chwalenia sie czyms, czego sie nie ma/nie zrobilo.
Cytuj:
Oto pw Piombona do mnie.
Te cyferki to moje wymysly , on zacytowal czesc z mojego posta (w temacie o ksiazce lesia) i wziął to na powaznie a na torgu madrzy sie jakby znal ten jezyk na wylot a nie potrafil rozpoznac ze to przypadkowo wcisniete cyfry na klawiaturze...
|
I tak oto upada legenda wielkiego mythbustera. No coz Piombonie, zycie kurewskie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barbar
Piombiona nie znam, ale jak do cholery można sprzedawać coś za ponad tysiąc złotych nie podając dowodów ? Zlituj się
|
Heh, nie mozna, bo nikt nie zdecydowal sie zakupic "ukrytego w lamiglowce spoilera", ani 150-stronicowego rekopisu slynnego odkrywcy nieodkrytych questow. Pozniej staral sie zrobic jakas akcje, zeby uzytkownicy t.org.pl sie zrzucali po kilka zł na te jego spoilery, a on w zamian mial zamiescic je na stronie.
EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mariannos
a czemu wy tak napieracie na ten rookgaard może odpowiedzi trzeba szukać w starym Mintwalin. Może żeby wykonać questa trzeba mieć postać na mainie. PS: Beh0lder zamknij się nic nowego nie wnosisz a się Wymądrzasz
|
Rzeczywiscie, on praktycznie nic nie wnosi. Problem w tym, ze ty wnosisz jeszcze mniej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpec
beh0lder chuj sobą reprezentujesz a udajesz geniusza. Twoje posty przypominają 13latka który chce obalić każde zdanie, i myśli że to zrobił w koxerski sposób, ale coś ci to chujowo wychodzi.
Chuj wiesz o SoFie a sie wypowiadasz jak expert.
|
Rozumiem, ze ty jestes jednym z tych, ktorzy posiedli wiedze tajemna? To tak apropo "chuj wiesz o sofie". Mysle, ze on wie, tyle co ty, ja i kazdy w tym temacie.