Cytuj:
Czytał ktoś Mahou Sensei Negima ? Nawet spoko, od twórcy Love Hina, więc tym którym Love Hina sie podobało (w tym mnie) to polecam xD. Sporo więcej akcji niż w Love Hinie, ale też taka haremówka.
|
No co ty... Juz od dawna trabie o tej "haremowce". Btw, to byl ecchi/harem ale gdzies po drodze autor zdecydowal sie postawic bardziej na walke i akcje. Co nie wyszlo tej mandze na zle. Ogolnie poza haremowym poczatkiem gdy historia sie rozkreca zaczyna sie niezla akcja, a haremowy wstep mozna potraktowac jako swoiste "wprowadzienie i przedstawienie postaci".
Cytuj:
Lol, tylko ktoś z torga sie pojawił to odrazu ekipa sie pojawiła ^^"
|
Bullshit, nie odwiedzam innych for w tej tematyce. Znaczy komiksy to tak, taki Sinfest czy Gunnerkrigg Court, ale w mandze i anime to ja przynajmniej nie jestem totalnym maniakiem/otaku jak 80% tego tematu.
Cytuj:
@Reszta
Ale wy cięci na torga jesteście ;p
|
Hej, szpiegow na torgu miec mozemy, i was nie objezdzamy. Ale jak sie jakis z torga przytacha to albo wskakuje do lodki i plynie z nami albo niech wraca skad przyszedl. Inaczej zostanie "odprowadzony" jak Illya.
Cytuj:
Nie wszyscy muszą mangę czytać.
|
Dokladnie! W koncu nie wszyscy sa doskonali.
To!
Btw, z tego co slyszalem to Clannad raczej w stylu dramatu jest, co nie? Wy to lubicie sobie dramacik strzelic od czasu do czasu, mnie tam na to nie ciagnie.