Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2009, 03:07   #267
Pelistrus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2009

Domyślny

O Wielki Koxiu-- Arcybogu Cietej Trzydniowej Riposty -- Mysle ze juz wyartykułowales w dwoch ostatnich postach wszystko -na co było Cie stac.Pora odpowiedziec i byc moze zamknac juz ten temat ktory jak zauwazam daje do myslenia kazdemu kto czyta-----jedynie tobie nie.

Tradycyjnie ujme w podpunkty co chce oznajmic wiec do dziela

po 1 nie tlumacz mi i nie pokazuj i nie udowadniaj ze nie miales bana bo istnieje i taka mozliwosc ze bana miales lecz dobrze ujety complain sprawe szybko ci rozwiazal.Juz bylo mowione ze prawda jest wzgledna i zalezy z jakiego punktu na nia patrzymy.

po 2 czlowieku zrozum wreszcie ze mnie nie interesuje czy bociles i jak bociles i gdzie bociles---bo wciaz powtarzam ze to indywidualna sparwa kazdego.Jednakze ty tlumacząc sie ze niby tylko czasem- ze dawno - ze parwie kazdy to robi -czemu jednoczesnie roscisz sobie prawo do zabijania nobow i botterow? czemu do kurwy innym nie wolno a tobie tak?Czemu powtarzam chcac grac w taki sposob zatrzymales sie na premii tak spokojnej i elitarnej. Czemu nie probujesz opanowac serwa tam gdzie miales wczesniej chara czyli na Securze/?

po 3 Sie przypierdolisz to nie wiesz kiedy wyluzowac .Czy cie pogielo juz totalnie?Jestesmy w Polsce a nie w Iraku. Jakie tutaj realia przytaczasz jesli chodzi o plebs/.W dzisiejszych czasach takie sformulowanie nie ma racji bytu bo zyjemy w 21 wieku.Ale jezeli moje stwierdzenie ze nie rozumiesz co piszesz a jednak to piszesz- mialo by sprawic ze w nocy spac nie bedziesz-- to ja sie zgadzam--. Ja jestem Plebs-najnizszy statusowo osobnik i jestem bezdomny -nic nie wiem o tajnych akcjach wojny-o prywatnym zyciu politykow faktycznie tez nic nie wiem ani o zyciu ludzi mieszkajacych w blokach .Tak sie sklada ze odpisuje ci w sposob charakterystyczny dla plebsu a mianowicie stukam sobie w dluto mlotkiem a litery zostaja wyryte na kamiennej czy glinianej tabliczce bo gdzie by najgorsza i najnizsza kaste ludzi stac bylo na laptopa czy kompa.(jak zauwazasz teraz pierdole tak jak ty troche nie na temat)

po 4 Pieknie piszesz o patriotyzmie i o dumie narodowej.O tym ze mamy sie czym szczycic.piszesz tylko o najnowszej historii i to o historii sportu.Inna chyba ci zupelnie jest nieznana.Trzeba by dodac Mickiewicza- Sienkiewicza-Reymonta-Kopernik -Sklodowska-Curie--Matejke-Kossakow.Mam wymieniac dalej?Znow nie zrozumiales.Nawet wtedy kiedy niepodleglosc nie byla tak oczywista mielismy takze swoich mistrzow sportu--Kulej-Baszanowski-Szewinska-Kozakiewicz.nie ma co zToba dyskutowac bo ty za bardzo widze nie kumasz.Chcesz porownywac slawe tych ludzi do czego? Do wojny na Premii?A jakaż to slawe maja Polacy twojego pokroju?Podaj mi koniecznie strone w encyklopedii PWN-- bo do kurwy nedzy chce wiedziec czym sie wslawili na tym i na innych serwach?Tym ze kogos ujebali?Ze trapa zrobili?Ze doprowadzili do tego ze wstyd czasem przyznac sie ze jest sie Polakiem?Ze doskonale pasuje teraz okreslenie Polak Polakowi noz w plecy wsadzi? Ale mi to wielkie osiagniecie miec chara tak jak wy- high levela i musiec robic retired zamiast byc opoką i przykladem dla innych.

po 5 Zastanawia cie co wywolalo moja irytacje.A chocby to- ze czytasz moje posty a nie starasz se zrozumiec o co w nich tak naprawde chodzi.A chodzi o to ze bedac znaczaca postacia w tibii mozna spozytkowac swoje doswiadczenie i wiedze pomagajac.Ale nie pomagasz wywierajac presje na Polakow.Nie pomagasz wysmiewajac ich biernosc i niechec przystapienia do wojny.Nie pomagasz narzucajac innym swoje zdanie i probujac zagrac na poczuciu honoru.Nie pomagasz nie dajac mozliwosci oceny i wyboru opcji gry .Nikt nie jest slepy.Ty piszesz jak ci wygodniej i jak ci wiatr zawieje.Naginasz swoje wypowiedzi do tego co bedzie lepiej odebrane.Probujesz manipulowac odczuciami innych.Kazdy kto zada sobie troche trudu by przeanalizowac twoja bytnosc na premii i to co sam pisales (a ukazales sie po raz pierwszy gdzies na 3 stronie tego forum)zauwazy jak ewoluujesz -jak sie zmieniasz.-jaki stajesz sie "wazny" i insynuujesz ze jestes jednym z decydentow. Jak chcesz sie popisac swoim znaczeniem i wplywami na premii. Mowia ze nie wazne jest jak facet zaczyna ale wazne jest jak konczy. Co mozesz o tym powiedziec? Jak konczycie teraz wy?Zalosne.

A teraz ostatnie slowo. Do Elriko tym razem.Nigdy stwierdzenie ze wybotowali tam swoje chary -ode mnie nie wyszlo.Jesli jednak mowie ze Neo na swoim 170+ bocil na dragach w Yala to tak bylo.Jesli mowie ze Gara bocil na malpach i frostach to tak bylo.Kazdemu zostawiam pod rozwage i ku przemysleniom to co napisane.Mam dosyc juz tych bzdurnych przepychanek.uwazam ze kazdy ma prawo grac po swojemu i bez narzucania swojej woli.Wy i FP nie macie juz nic do starcenia bo miecz Damoklesa i tak nad wami wisi i nikt nie pyta CZY spadnie a jedynie KIEDY.

Ostatnio edytowany przez Pelistrus - 08-06-2009 o 03:57.
Pelistrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem